GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τον κυκλώνα Ίρμα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει ο κυκλώνας Ίρμα. Ο κυκλώνας κατηγορίας 5, έπληξε τα νησιά Άγιος Βαρθολομαίος και Άγιος Μαρτίνος, τ...


Τεράστιες καταστροφές έχει προκαλέσει ο κυκλώνας Ίρμα. Ο κυκλώνας κατηγορίας 5, έπληξε τα νησιά Άγιος Βαρθολομαίος και Άγιος Μαρτίνος, τη Μπαρμπούντα ενώ στη δίνη του φαινομένου βρίσκεται πλέον και το Πουέρτο Ρίκο και η Φλόριντα.

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον φονικό κυκλώνα.

Το γαλλικό τμήμα του γαλλο-ολλανδικού νησιού του Αγίου Μαρτίνου έχει "καταστραφεί κατά το 95%" από τον κυκλώνα, δήλωσε ο Ντανιέλ Γκιμπς, Πρόεδρος του τοπικού αυτοδιοικητικού συμβουλίου.

"Πρόκειται για μια τεράστια καταστροφή. Το 95% του νησιού είναι κατεστραμμένο. Έχω υποστεί σοκ. Είναι συνταρακτικό", σημείωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου μιλώντας στο Radio Caraïbes International και απηύθυνε έκκληση να σταλούν "επαρκείς ενισχύσεις" από τη γαλλική κυβέρνηση "για να απομακρυνθούν όλοι όσοι μπορούν να απομακρυνθούν", καθώς αν το νησί χτυπηθεί από έναν νέο κυκλώνα το Σάββατο θα είναι "αδύνατον" να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και τότε "δεν θα μετράμε τους νεκρούς, αλλά τους ζωντανούς".

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ, Reuters, AFP, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ/BINTEO: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση