GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμίνης: Είμαστε έτοιμοι να πάμε στις κάλπες με οποιοδήποτε σύστημα χρειαστεί

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, με δήλωσή του δήλωσε έτοιμος για τ...


Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, με δήλωσή του δήλωσε έτοιμος για τις εκλογές με οποιοδήποτε σύστημα χρειαστεί.

«Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία, η ηλεκτρονική κάλπη δηλαδή, δεν είναι θέμα διαδικασίας, είναι θέμα δημοκρατίας. Η δυνατότητα της ηλεκτρονικής συμμετοχής είναι μία δημοκρατική κατάκτηση και μία ευκαιρία που η παράταξή μας όχι μόνο δεν θα έπρεπε να τη θεωρεί βάρος, αλλά να την επιδιώκει με κάθε τρόπο. Να μην κάνει τη χάρη σε εκείνους που φοβούνται μια μεγάλη παράταξη. Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία αυξάνει τη μαζικότητα, διευρύνει τη νομιμοποιητική βάση του εγχειρήματός μας και κατά συνέπεια ενισχύει τη συνοχή της παράταξης για την επόμενη των εκλογών ημέρα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης στη δήλωσή του και συνεχίζει:

«Η συνεχιζόμενη συζήτηση για θέματα διαδικασίας κουράζει τον κόσμο, πολύ περισσότερο όταν γίνεται για λόγους «μικρού» ανταγωνισμού με προσχηματικά επιχειρήματα, δήθεν τεχνικά, δήθεν διαδικαστικά, ενώ το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στις κάλπες με οποιοδήποτε σύστημα χρειαστεί, αρκεί να είναι αδιάβλητο. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες, με τη μαζική προσέλευσή τους, θα δώσουν την απάντηση που πρέπει, σε εκείνους που προσπαθούν να τους εμποδίσουν να εκφραστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση