GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβεται πίσω από τα αφηρημένα σχέδια που κάνουμε;

Λένε ότι τα μικρά, τυχαία σχέδια που ζωγραφίζουμε όταν είμαστε αφηρημένοι μόνο τυχαία δεν είναι. Αντιθέτως, αποκαλύπτουν πολλές πληροφορ...


Λένε ότι τα μικρά, τυχαία σχέδια που ζωγραφίζουμε όταν είμαστε αφηρημένοι μόνο τυχαία δεν είναι. Αντιθέτως, αποκαλύπτουν πολλές πληροφορίες για την προσωπικότητά μας και τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις μας.

Όταν ζωγραφίζουμε τέτοια σχέδια, συνήθως η επίγνωση του τι κάνουμε είναι αρκετά μειωμένη και τα χέρια μας καθοδηγούνται κυρίως από το υποσυνείδητο. Ρίξτε μια ματιά στην ερμηνεία αυτών των σχεδίων.

Ανθρώπινες φιγούρες.

Αν ζωγραφίζετε ανθρώπινες φιγούρες, τότε υποβόσκει μέσα σου ένα αίσθημα ανικανότητας και προσπαθείτε να αποφύγετε κάποιες ευθύνες σας. Αν μάλιστα ζωγραφίζετε ανθρώπινες φιγούρες με περισσότερες λεπτομέρειες, τότε είστε συναισθηματικά ασταθής και επιζητάς την απομόνωση από τους άλλους ανθρώπους.

Προσωπικές σκέψεις.

Αυτό το είδος είναι από την φύση του εγωκεντρικό. Όταν γράφετε πολλές προσωπικές σκέψεις κατά την διάρκεια μιας συζήτησης, δείχνει, ότι είστε πολύ απορροφημένοι στον εαυτό σας.

Τετράγωνα, διαμάντια και άλλα γεωμετρικά σχέδια.

Αυτά είναι σημάδι, ότι έχεις συγκεκριμένους στόχους και πεποιθήσεις, τις οποίες δεν κρύβεις σχεδόν ποτέ από τους άλλους. Επίσης, είναι ένδειξη, ότι είστε επίμονοι, επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Κύκλοι και δαχτυλίδια.

Τα στρογγυλά αντικείμενα, είτε συνδέονται μεταξύ τους είτε όχι, υποδεικνύουν την ανάγκη σας να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους και να συνεργαστείτε. Είναι ένδειξη, ότι αισθάνεστε μοναξιά, είστε αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και δεν λαμβάνετε την προσοχή που επιθυμείτε.

Ζώα.

Το ζώο που ζωγραφίζετε είναι σαφής ένδειξη της συναισθηματικής σας κατάστασης εκείνη την ώρα. Αν σχεδιάσετε ένα λύκο ή μια τίγρη, τότε κρύβεται θυμό και επιθετικότητα. Η αλεπού σημαίνει, ότι σχεδιάζετε να κάνετε κάτι πονηρό. Ο σκίουρος σημαίνει, ότι επιζητείτε προσοχή και προστασία. Το λιοντάρι σημαίνει, ότι διακατέχεστε από ένα αίσθημα ανωτερότητας σε σχέση με τον περίγυρό σας. Αν ζωγραφίζετε το ίδιο ζώο ξανά και ξανά, αυτό σημαίνει, ότι ταυτίζεστε με αυτό το ζώο και τα χαρακτηριστικά του.

Σπείρες, στρογγυλά σχήματα και κυματοειδείς γραμμές.

Δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, καθώς δεν τα θεωρείται σημαντικά. Ίσως, περνάτε μια προσωπική συναισθηματική ή υπαρξιακή κρίση και οι σκέψεις σας γυρίζουν γύρω από τα δικά σας δυσεπίλυτα προβλήματα. Αισθάνεσαι την ανάγκη να παρατηρείς την δική σου συμπεριφορά και δεν σε ενδιαφέρει να έρθεις σε αντιπαράθεση με άλλους ανθρώπους.

Τόξα

Τα τόξα δείχνουν την κατεύθυνση στην οποία κινείται η ζωή σας. Όσα έχουν φορά προς τα πάνω δείχνουν, ότι είστε προσανατολισμένοι προς τους άλλους, ενώ η φορά προς τα κάτω δείχνει, ότι είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας. Η φορά προς τα αριστερά δείχνει, ότι έχετε αναπολείτε και έχετε κολλήσει στο παρελθόν, ενώ η φορά στα δεξιά ότι ατενίζετε τον μέλλον.

Αστέρια.

Θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Αν τα αστέρια που σχεδιάζετε έχουν πολλά διαφορετικά σημεία ή είναι ξεχωριστά το ένα από το άλλο, ίσως είναι ένδειξη, ότι έχετε κατάθλιψη.

Λουλούδια, ήλιος, σύννεφα.

Τα λουλούδια και οι ήλιος είναι σημαίνουν, ότι είστε ικανοποιημένοι από την ζωή σας. Το πιθανότερο είναι, ότι εκείνη την ώρα φαντάζεστε πως σας συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Γενικά, αντιμετωπίζετε την ζωή με αισιόδοξη ματιά.

Σταυροί.

Οι σταυροί υποδεικνύουν, ότι αισθάνεστε τύψεις για κάποιον κοντινό σας άνθρωπο ή νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος κάποιας συγκεκριμένης κατάστασης.

Μικρά σπίτια ή κουτάκια.

Τα συμμετρικά σχέδια δείχνουν, ότι αγαπάτε την οργάνωση και σας αρέσει να σχεδιάζετε σχολαστικά το πρόγραμμά σας. Επίσης, είναι ένδειξη, ότι ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε στην ζωή σας και υπερασπίζεστε σθεναρά τις απόψεις σας.

Σκάκι.

Αυτό το σχέδιο υποδεικνύει, ότι βρίσκεστε σε μια πολύ άβολη ή δυσάρεστη θέση. Αν ζωγραφίζετε συχνά τέτοια σχέδια, σημαίνει, ότι υποφέρετε από προσωπικά προβλήματα που αδυνατείτε να τα αντιμετωπίσετε και δεν τα συζητάτε με κανέναν. Επίσης, έχετε αμφιβολίες για το που κατευθύνεται η ζωή σας.

Σχέδια με κυψέλες μελισσών.

Αναζητείς την ειρήνη και την αρμονία και θέλεις να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου. Επίσης, μπορεί να είναι στα άμεσα σχέδιά σου η δημιουργία οικογένειας.

Πηγή: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση