GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα Καμμένου - Θεοδωράκη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι αυτός που πρόβαλε τη Χρυσή Αυγή, και κρατώντας ποτήρ...


Απάντηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ότι «ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι αυτός που πρόβαλε τη Χρυσή Αυγή, και κρατώντας ποτήρι της Χρυσής Αυγής στο χέρι, έπαιρνε συνέντευξη από τον κ. Μιχαλολιάκο και του έκανε διαφήμιση ως δημοσιογράφος, αυτός που θέλει να πάρει την προεδρία κόμματος», έδωσε με δεύτερη παρέμβαση του στη Βουλή, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Πρέπει να έχει πολύ θράσος να πηγαίνεις στο Καστελόριζο και την Ρω αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες και να λες ότι κάποιοι άλλοι κάνουν πολιτική που είναι κοντά σε αυτούς», είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες κ. Καμμένο. Έχουμε την επέτειο από τη δολοφονία του Φύσσα. Και πρέπει να ξέρετε ότι η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” ήταν η εκπομπή που λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα αποκάλυψε αυτό το έγκλημα και την ομάδα που το έκανε. Οι περισσότεροι μάρτυρες που σήμερα αποκαλύπτουν το έγκλημα της εγκληματικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, σε σχέση με τον Φύσσα, ήταν οι μάρτυρες που μίλησαν στους Πρωταγωνιστές. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό και τη δουλειά που κάναμε, για τη δημοσιογραφική αρτιότητά μας και κυρίως γιατί πολύ νωρίτερα, ακόμη και από τη Βουλή, αφυπνιστήκαμε για τη δράση των εγκληματικών ομάδων της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση