GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Αφού αντέξαμε στη δεύτερη αξιολόγηση, η τρίτη θα είναι αρκετά ευκολότερη

Την ελπίδα του για ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευ...


Την ελπίδα του για ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης εκφράζει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" και τονίζει ότι υπάρχουν όλα τα αντικειμενικά δεδομένα για την επίτευξη του στόχου που έθεσε ο πρωθυπουργός στην Θεσσαλονίκη «η φετινή να είναι η τελευταία μνημονιακή ΔΕΘ».

Ο κ. Φλαμπουράρης επισημαίνει ότι η κυβέρνηση κατάφερε «να αποτρέψει την ολική καταστροφή και να επαναφέρει την αξιοπιστία της χώρας με τις κατά το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τους πολίτες» και σημειώνει ότι η χώρα είναι πλέον θωρακισμένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με αυτή την έννοια, μπορώ να πω ότι οι αιματηρές θυσίες των Ελλήνων πολιτών έπιασαν τόπο και νομίζω ότι, αφού αντέξαμε στη δεύτερη αξιολόγηση, η τρίτη θα είναι αρκετά ευκολότερη».

Σε ό,τι αφορά την πολιτική αντιπαράθεση για τις Σκουριές, τονίζει ότι «η κυβέρνηση θέλει τις υγιείς παραγωγικές επενδύσεις όπου θα επιδιώκεται ο συνδυασμός της οικονομικής ανάπτυξης με την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και της ιστορίας του τόπου μας», και κάλεσε την αντιπολίτευση να απαντήσει «πώς έγινε ένα μεγάλο μέρος της επιχειρηματικότητας να φιλοξενείται σήμερα σε χιλιάδες σελίδες δικογραφιών».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, λέει ότι το προβάδισμα της ΝΔ μπορεί να ανατραπεί καθώς «θέλω να πιστεύω ότι οι πολίτες έχουν καταλάβει την προσπάθειά μας και θα μας το δείξουν τη στιγμή που πρέπει.

Τέλος, ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρει ότι «δυστυχώς η "ηγεσία" του κεντρώου χώρου συνεχίζει την ανιστόρητη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης της Αριστεράς», αλλά «ευτυχώς, ο προοδευτικός κόσμος δεν τους ακολουθεί» .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση