GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Παναγιώτης Μουσσάς για την πρόταση παραπομπής του

Απάντηση δίνει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσάς στο δημοσίευμα για την εισήγηση της εισαγγελέας Εφετών, Βασιλικής Κρίνα, να παραπεμφθ...


Απάντηση δίνει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσσάς στο δημοσίευμα για την εισήγηση της εισαγγελέας Εφετών, Βασιλικής Κρίνα, να παραπεμφθούν σε δίκη ο ίδιος και Χρήστος Φράγκος.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Με αφορμή δημοσιεύματα, ότι η Εισαγγελέας κ. Κρίνα εισηγείται την παραπομπή μου σε δίκη, επισημαίνω ότι:
Σύμφωνα με το εισηγητικό της, η εγκληματική οργάνωση που κατασκεύασαν στο Τμήμα Εκβιαστών, σε συνεργασία με το Μ. Μαξίμου -και ήταν η αιτία που παρέμεινα άδικα 360 ημέρες προφυλακισμένος- εξαφανίστηκε. Αυτή είναι η είδηση που συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι και ΜΜΕ παραποίησαν και εξαφάνισαν. Υπενθυμίζω στους ..πανηγυρίζοντες ότι η πρόταση για παραπομπή σε δίκη και τυχόν ενδεχόμενη παραπομπή δεν σημαίνει καταδίκη. Άλλωστε την τελική απόφαση θα λάβει το Συμβούλιο Εφετών που θα έχει σύντομα νέα στοιχεία -τα οποία αν είχε η κ. Κρίνα είμαι βέβαιος ότι η πρόταση της θα ήταν απαλλακτική.
Την ευχαριστώ για το γεγονός ότι τόλμησε στηριζόμενη σε πραγματικά γεγονότα και πρότεινε την διακοπή της άδικης και πολιτικά στημένης προφυλάκισης μου-την οποία απεδέχθη ομόφωνα το Συμβούλιο Εφετών-που επίσης ευχαριστώ. Δράττομαι της ευκαιρίας να ενημερώσω και τους συναδέλφους του δικαστικού ρεπορτάζ ότι αντιθέτως είναι τελεσίδικη και ομόφωνη η απόφαση- μετά από πρόταση της κ. Κρίνα- του Συμβουλίου Εφετών να μου αποδοθεί το αυτοκίνητο που κατέσχεσαν παράνομα -όπως λέει η απόφαση- οι ..Κλουζώ του Τμήματος Εκβιαστών -που ντροπιάζουν την ελληνική αστυνομία- Νταβαρίνος και Τζιλιάνος, που πετσόκοψαν και τις συνομιλίες μου παραποιώντας την αλήθεια.
Οι αποκαλύψεις το επόμενο διάστημα θα είναι καταλυτικές, θα οδηγήσουν δε, στην οριστική κατάρρευση της σκευωρίας και της πολιτικής μου δίωξης που έστησαν με το όργανο τους, την Α. Κάντζου, οι Ν. Παπάς και Π. Καμμένος, στην προσπάθεια τους να ελέγξουν τα ΜΜΕ, να ποινικοποιήσουν προσωπικές επαφές διασπείροντας φόβο, αλλά και να ποδηγετίσουν την δικαιοσύνη, μετατρέποντας την Ελλάδα σε Βενεζουέλα και τον Α. Τσίπρα σε Μαδούρο.
Δυστυχώς για αυτούς δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Δεν φοβάμαι την Δικαιοσύνη. Επιζητώ την κρίση της! Μακάρι να γινόταν η δίκη αύριο για να αποκαλυφθούν οι σκευωροί και να τιμωρηθούν. Έχω εμπιστοσύνη γιατί υπάρχουν δικαστές που βαδίζουν στα βήματα των Τερτσέτη και Πολυζωίδη.
Υ.Γ Επειδή το τελευταίο διάστημα, με παρακολουθούν ερασιτέχνες, πρέπει να γνωρίζουν αυτοί που τους στέλνουν ότι: Δεν φοβάμαι. Άλλωστε υπάρχουν δύο ειδών άντρες. Αυτοί που ζουν και πεθαίνουν σαν αετοί και αυτοί που ζουν και πεθαίνουν σαν ποντικοί. Καθιστώ υπεύθυνους για την προσωπική ασφάλεια των συγγενών μου και των δικηγόρων μου, τον Α. Τσίπρα τον Ν.Παπά τον Π. Καμμένο τους Νταβαρίνο, Τζιλιάνο και τον Δ. Κοντομηνά, που έχει λάβει προς το παρόν 5 εκατομμύρια ευρώ σε αγωγές και κακουργηματικές μηνύσεις όπως και η "αρχιδικαστής" Γ. Παπαδάκου. Η αλήθεια θα νικήσει. Το Συριζαικο σκοτάδι που σκεπάζει την πατρίδα τελειώνει. Σε λίγο ξημερώνει...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση