GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ εμμένει στην απόφαση για απόσυρσή των ΗΠΑ από τη Συμφωνία για την κλιματική αλλαγή

Οι ΗΠΑ εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, αν οι όροι αυτής δεν αλλάξουν. Η εκπρόσωπος ...


Οι ΗΠΑ εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, αν οι όροι αυτής δεν αλλάξουν.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς ξεκαθάρισε το Σάββατο ότι η στάση των ΗΠΑ στο θέμα αυτό δεν αλλάζει αντικρούοντας κατά αυτόν τον τρόπο Ευρωπαίους διπλωμάτες που διεμήνυαν ότι έχουν διακρίνει μια αλλαγή στη στάση της Ουάσιγκτον.

«Δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στη στάση των ΗΠΑ αναφορικά με την Συμφωνία του Παρισιού», υπογράμμισε η Σάντερς με mail της.

«Όπως έχει καταστήσει σαφές ο πρόεδρος (Ντόναλντ Τραμπ) σε αρκετές περιστάσεις, οι ΗΠΑ αποχωρούν, εκτός και αν μπορέσουμε να επανενταχθούμε σε αυτή με ευνοϊκότερους όρους για τη χώρα μας», πρόσθεσε.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση