GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής - ΒΙΝΤΕΟ

«Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής», ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μι...


«Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής», ανέφερε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε πως αυτές τις μέρες «εκτίθεται ξανά μια κυβέρνηση που εξελέγη με το ψέμα και προσπαθεί πάλι με το ψέμα να κρατηθεί στην εξουσία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, «πήρε το μαύρο από την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό και οι ΑΝΕΛ το κόκκινο από τη ρουλέτα στο καζίνο».

«Το νέο αφήγημα της κυβέρνησης κάηκε στα δάση της Αττικής, λερώθηκε στον Σαρωνικό και παρέμεινε ανεξόφλητο στις Εφορίες», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια αποχωρούν αγανακτισμένα από τη χώρα μας.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να πείσει τον λαό ότι πλησιάζουμε στην έξοδο, όμως στην πραγματικότητα, είπε, η καθαρή έξοδος είναι μία οφθαλμαπάτη.

Αντίθετα, είπε, η κυβέρνηση «αποφεύγει να πει ότι έχει ήδη δεσμεύσει τη χώρα σε πρόσθετα μέτρα για μετά το 2018». «Η πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει ότι θα έρθουν νέα βάρη και τα βάρη αυτά έχουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για μια κοινωνική τραγωδία, παρατήρησε ότι οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις του κράτους αυξάνονται και πως τα μόνα έσοδα που πάνε καλά είναι από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

«Για τη ΝΔ το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να μοιραστεί με δίκαιο τρόπο. Την ανισότητα δεν την πολεμάς στα λόγια, αλλά με πρόγραμμα και πράξεις», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση