GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη απέναντι στην Βένους Γουίλιαμς

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα στον τρίτο γύρου του US Open από την Βένους Γουίλιαμς, μπροστά στις 20.000 θεατές του Arthur Ashe Stadi...


Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα στον τρίτο γύρου του US Open από την Βένους Γουίλιαμς, μπροστά στις 20.000 θεατές του Arthur Ashe Stadium.

Η έμπειρη Αμερικανίδα Νο 9 στο ταμπλό και κάτοχος δύο τίτλων (2000 και 2001) στη Νέα Υόρκη χρειάστηκε 1 ώρα και 17 λεπτά για να κάμψει την Σάκκαρη με 6-3, 6-4.

Επόμενη αντίπαλος για την 37χρονη Γουίλιαμς είναι η Κάρλα Σουάρες Ναβάρο, η οποία απέκλεισε την Ελενα Μακάροβα με 6-1, 3-6, 6-3.

Η Σάκκαρη είχε αξιόλογη πορεία στη διοργάνωση έχοντας αποκλείσει τις Κίκι Μπέρτενς και Αρίνα Ροντιόνοβα.

Η πορεία της έως τον τρίτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν θα σημάνει περαιτέρω άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, στο Νο 81 ή 82.

Θυμίζουμε ότι η Βένους υπήρξε και στο παρελθόν ανυπέρβλητο εμπόδιο στο δρόμο της Σάκκαρη για τον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον το 2016. Τότε η Ελληνίδα βρέθηκε σε καλύτερη μέρα και είχε πιέσει πολύ την Βίνους, η οποία είχε κατακτήσει τη νίκη με 7-5, 4-6, 6-3.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση