GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος ο Μίσσας από την Εθνική

Μαζί με την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ τελειώνει και η θητεία του Κώστα Μίσσα ως προπονητή, αναφέρουν πληροφορίες αθλητικών ιστο...


Μαζί με την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ τελειώνει και η θητεία του Κώστα Μίσσα ως προπονητή, αναφέρουν πληροφορίες αθλητικών ιστοσελίδων.

Παρόλο που η ομοσπονδία δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης ο Κώστας Μίσσας, ο οποίος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, την επόμενη εβδομάδα φεύγει με τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού για τουρνουά στη Σικελία.

Μάλιστα, αναμένεται να αναζητηθεί ένας κορυφαίος προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ που αρχίζουν τον Νοέμβριο, αφού η Εθνική δεν θα έχει στη διάθεσή της παίκτες που παίζουν στο NBA και την Ευρωλίγκα και επομένως κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία ενός έμπειρου τεχνικού, ο οποίος θα καταφέρει να στήσει την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση