GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοφία Χατζηπαντελή: Το διάσημο μοντέλο με τα υπερμεγέθη φρύδια

H Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο και κατάφερε να γίνει διάσημη στον χώρο της μόδας χάρη στα πυκνά φρύδια της. Η Χατζηπαντ...


H Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο και κατάφερε να γίνει διάσημη στον χώρο της μόδας χάρη στα πυκνά φρύδια της.

Η Χατζηπαντελή ούτε που σκέφτεται να πειράξει το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου της. Απεναντίας, έχει γίνει διάσημη για το κίνημα #UnibrowMovement, στο οποίο έχουν κάνει αφιερώματα περιοδικά όπως το «People» και το «Harper’s Bazaar».

Η ίδια έχει περισσότερους από 46.000 followers στο Instagram και υποστηρίζει ότι προωθεί ένα είδος ομορφιάς μακριά από τα στερεότυπα που υπάρχουν.

«Πολλοί διαφωνούν με αυτή την άποψη και φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω αυτά τα φρύδια από επιλογή. Είμαι αυτή που είμαι γιατί εγώ το επέλεξα. Όταν κρίνεις τους άλλους γιατί φορούν υπερβολικό make up, γιατί βάφουν τα μαλλιά τους, γιατί προχωρούν σε πλαστικές, μόνο και μόνο επειδή δεν το κάνεις εσύ, είσαι το ίδιο τοξικός με όλα αυτά τα κοινωνικά στερεότυπα και την πίεση που αντιμετωπίζουμε όλη σε μόνιμη βάση» έγραψε στο Instagram.

Η Σοφία δηλώνει θαυμάστρια της ζωγράφου Φρίντα Κάλο, της οποίας, επίσης, σήμα-κατατεθέν ήταν τα υπερμεγέθη φρύδια.

«Πάντα τη λάτρευα και πίστευα ότι είναι όμορφη. Θυμάμαι, όταν πήγαινα σχολείο, έκανα μια εργασία για εκείνη πριν ακόμα αρχίσω να έχω τα σημερινά φρύδια μου. Το να μάθω την ιστορία της αδιαμφισβήτητης “βασίλισσας” των ενωμένων φρυδιών μού έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση» δήλωσε το μοντέλο στο αμερικανικό «Harper’s Bazaar».

Πηγή πληροφοριών: bovary.gr

1 σχόλιο

  1. Ουστ πατσαβούρα, εκάναν και top model την Κοντσίτα και τις φίλες της αυτός είναι ο νεόφιλελευθερισμός και αριστεροκομμουνιστοαναρχισμός, πλήρη διαστρέβλωση των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση