GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ! ΟΙ ΑΝΕΛ ψηφίζουν τώρα "αλλαγή φύλου" και "Τουρκική Ένωση"...

Η ταραχώδης συνεδρίαση της Βουλής την Δευτέρα για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνομιλιών του υπουργού Εθνική...

Η ταραχώδης συνεδρίαση της Βουλής την Δευτέρα για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση των συνομιλιών του υπουργού Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένου με τον ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών Μάκη Γιαννουσάκη, έφερε την ενδυνάμωση της συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η στήριξη όχι μόνο του πρωθυπουργού αλλά και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον ηγέτη των ΑΝ.ΕΛ. και το «πυρ ομαδόν» της αντιπολίτευσης για την σύμπλευση των δύο κομμάτων, συσπείρωσε τον κυβερνητικό συνασπισμό, με το κόμμα του Πάνου Κάμμενου να ετοιμάσει να κάνει την έκπληξη στην σημερινή συνεδρίαση.
 Σύμφωνα με πληροφορίες η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα στηρίξει το νομοσχέδιο που εισάγεται σήμερα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή για συζήτηση και το οποίο δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση.
Επιπροσθέτως, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν και τη νέα ρύθμιση για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όταν αυτή επανακατατεθεί στην Βουλή.
Η αλλαγή πλεύσης του κόμματος ενδεχομένως να ερμηνεύεται από την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός στον εταίρο του κατά την χθεσινή συνεδρίαση. Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την υπόθεση «δήθεν σκάνδαλο» και υποστήριξε πως ο κ. Καμμένος «έπραξε τα δέοντα».
Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν καταλυτική καθώς επανέφερε την «κομματική πειθαρχία» στις τάξεις της κοινοβουλευτικής του ομάδας με αποτέλεσμα το σύνολο των κυβερνητικών βουλευτών να στηρίξουν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. «Πειθαρχία» που το τελευταίο διάστημα είχε επηρεαστεί από την αντίδραση των ΑΝΕΛ στην τροπολογία Κοντονή για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» με αποτέλεσμα ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζουν ότι δεν είναι δεδομένη η στάση τους στην ψηφοφορία για την εξεταστική.
[thepressroom] [thema]

2 σχόλια

  1. Δημήτρης Κλ.26 Σεπ 2017, 9:52:00 μ.μ.

    Όλα θα τα ψηφίσουν οι αδίστακτοι ΑΝΕΛίτες για να μη χάσουν την εξουσία!
    Όχι κορόιδα είναι να στέκονται στις παλιές δηλώσεις του αρχηγού τους Παν. Καμένου:"Ούτε νεκρός δεν θα συνεργαστώ με όποιονδήποτε ψήφισε ή στήριξε έστω και ένα μνημόνιο" και "το, ούτε νεκρός ισχύει, δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους"!
    Και μνημόνια ψηφίζουν. Και συμβιώσεις ομοφύλων ψηφίζουν. Και αλλαγές φύλων ψηφίζουν. 'Ολα τα ψηφίζουν!!!.....
    Συνέπεια; Εντιμότητα; ΑΓΝΩΣΤΕΣ λέξεις για τους ΑΝΕΛίτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση