GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση της ΕΡΤ στη ΝΔ

Στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στην οποία καταγγέλλεται η παράλειψη κάλυψης της δραστ...


Στην ανακοίνωση-διαμαρτυρία που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και στην οποία καταγγέλλεται η παράλειψη κάλυψης της δραστηριότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη, απάντησε η ΕΡΤ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποτιθέμενη παράλειψη της ΕΡΤ να καλύψει δραστηριότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ επισημαίνει τα κάτωθι:

– Η δημόσια ραδιοτηλεόραση καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

– Οι συντάκτες της ανακοίνωσης θα μπορούσαν να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00. Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα…

– Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα.

Η ΕΡΤ είναι παντού, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της νωρίτερα έκανε λόγο για γκαιμπελισμό και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της. Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση