GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζουν οι κανονισμοί θέρμανσης στις πολυκατοικίες

Τον γόρδιο δεσμό της θέρμανσης και τις απίστευτες τριβές στις πολυκατοικίες κατά τους χειμερινούς μήνες, επιχειρεί να επιλύσει το υπουργ...


Τον γόρδιο δεσμό της θέρμανσης και τις απίστευτες τριβές στις πολυκατοικίες κατά τους χειμερινούς μήνες, επιχειρεί να επιλύσει το υπουργείο Περιβάλλοντος τροποποιώντας το θεσμικό πλαίσιο που προβλέπει την αποσύνδεση από το κεντρικό σύστημα θέρμανσης ενός διαμερίσματος αλλά και την κατανομή των δαπανών σε περίπτωση εγκατάστασης αυτόνομου συστήματος.

Με βάση τις προβλέψεις, που παρουσιάζει το newmoney.gr, τα διαμερίσματα μπορούν να αυτονομούνται και χωρίς απόφαση της πλειοψηφίας των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας και να απαλλάσσονται από το σύνολο των δαπανών καυσίμου της κεντρικής θέρμανσης.

Θα συμμετέχουν όμως στις υπόλοιπες δαπάνες συντήρησης στο μέλλον, εφόσον αποφασιστεί η αλλαγή του κεντρικού καυστήρα ή χρειαστεί να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί λόγω βλάβης. Σε αυτή την περίπτωση ο ιδιοκτήτης που έχει αυτονομηθεί θα καταβάλει το ποσό που αναλογεί στην ιδιοκτησία του. Εφόσον υπάρχει απόφαση της πλειοψηφίας των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας μπορεί να αποφασιστεί η πλήρης απαλλαγή των ιδιοκτησιών από τις επίμαχες δαπάνες, όσων συστημάτων θέρμανσης αυτονομούνται.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση