GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν υπάρχει έλλειψη στα εμβόλια της ιλαράς αναφέρει το υπουργείο Υγείας

Σε 100.000 εμβόλια ανέρχονται τα αποθέματα των εμβολίων της ιλαράς αναφέρει το υπουργείο Υγείας, με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία αναφέρ...


Σε 100.000 εμβόλια ανέρχονται τα αποθέματα των εμβολίων της ιλαράς αναφέρει το υπουργείο Υγείας, με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι παρατηρούνται ελλείψεις στα εμβόλια ιλαράς- παρωτίτιδας- ερυθράς.

Το υπουργείο επισημαίνει, πως οι όποιες ελλείψεις εμφανίζονται αυτές τις μέρες στα φαρμακεία, οφείλονται στην αυξημένη ζήτηση λόγω της σύστασης της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για άμεσο εμβολιασμό ενηλίκων και παιδιών, εξαιτίας της επιδημικής έξαρσης ιλαράς σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και στην Ελλάδα.

Ο ΕΟΦ μετά από συνεννόηση με τις φαρμακευτικές εταιρείες που εισάγουν τα εν λόγω εμβόλια, διασφάλισε ότι από αύριο θα ανανεωθεί το stock των φαρμακείων και των φαρμακαποθηκών και ότι από εδώ και στο εξής ο εφοδιασμός θα είναι συχνότερος λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση