Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017

  Σημαντική ποσότητα πετρελαιοειδών χωρίς παραστατικά στο πλοίο που έκανε την απάντληση από το "Αγία Ζώνη ΙΙ"


  Σημαντική ποσότητα πετρελαιοειδών μιγμάτων χωρίς παραστατικά βρέθηκαν στις δεξαμενές έρματος του πετρελαιοφόρου, «ΛΑΣΣΑΙΑ» που μέχρι πρότινος αντλούσε τα καύσιμα από το βυθισμένο «Αγία Ζώνη II» νοτιοδυτικά της Αταλάντης.

  Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των λιμενικών στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο, έχουν εντοπιστεί 45 με 55 κυβικά πετρελαιοειδών με το Λιμενικό Σώμα να μην δίνει ακόμα ακριβτή ποσότητα. Και αυτά τη στιγμή που ο πλοίαρχος και ο πρώτος μηχανικός που συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο καυσίμων και οδηγήθηκαν το μεσημέρι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην Εισαγγελία Πειραιά.

  Το πλοίο, το οποίο έχει κατασχεθεί βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ασπροπύργου, ενώ στο βυθισμένο πλοίο «ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ» στον Σαρωνικό ακόμη δεν έχει προσεγγίσει άλλο πετρελαιοφόρο, προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της απάντλησης των καυσίμων που έχει στις δεξαμενές του.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Σημαντική ποσότητα πετρελαιοειδών χωρίς παραστατικά στο πλοίο που έκανε την απάντληση από το "Αγία Ζώνη ΙΙ" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr