GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαράτσι έπιασαν στα... πράσα τον Νεϊμάρ με "καυτό" μοντέλο - ΦΩΤΟ

Επιβεβαιώνεται, με φωτογραφίες - ντοκουμέντο, ότι ο Νεϊμάρ και η Μπάρμπαρα Πάλβιν πέρασαν, προ ημερών, ένα... καυτό βράδυ σε διαμέρισμα ...


Επιβεβαιώνεται, με φωτογραφίες - ντοκουμέντο, ότι ο Νεϊμάρ και η Μπάρμπαρα Πάλβιν πέρασαν, προ ημερών, ένα... καυτό βράδυ σε διαμέρισμα που τους βρήκε στο Λονδίνο ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος πήρε το ιδιωτικό τζετ μετά το κυριακάτικο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα και πήγε στο Λονδίνο για το πάρτι του Λιούις Χάμιλτον, με αφορμή τη νίκη του στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης.

Είναι γνωστό πως ο Νεϊμάρ και ο πιλότος της Φόρμουλα 1 διατηρούν φιλικές σχέσεις και δεν θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής να λείπει από τη γιορτή.

Παρούσα ήταν και η Πάλβιν, την είδε ο Νεϊμάρ του άρεσε, το είπε στον Βρετανό πιλότο της Formula 1 και αυτός φρόντισε να βρει αμέσως ένα καλό διαμέρισμα στην βρετανική πρωτεύουσα για να εξυπηρετήσει τον Νεϊμάρ.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι ο ίδιος ο Χάμιλτον πήγε τον Νεϊμάρ και το μοντέλο στο διαμέρισμα.

Και τώρα βγήκαν στη... φόρα οι φωτογραφίες της Πάλβιν να αποχωρεί σχεδόν ξημερώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση