GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσοχατζόπουλος: Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό

"Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμο...


"Ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμούς του Ζήγρα" τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.
Ολόκληρη η δήλωση:
"Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα του τύπου, ο πρώην ΥΠΕΘΑ δηλώνει τα εξής:
"Με τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας και ενόψει αναμονής έκδοσης της απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο γνωστός, συνειδητός, ψεύτης και σκευωρός, ΝΙΚΟΣ ΖΗΓΡΑΣ, προσπάθησε για ακόμη μια φορά, να 'κατασκευάσει' ψευδείς εντυπώσεις και να με ενοχοποιήσει, με στόχο να επηρεάσει την απόφαση του Δικαστηρίου.
Ενώ, είναι αυτός ο ίδιος κατηγορούμενος ενώπιον των Ελβετικών αρχών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για δικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, επιχείρησε να φορτώσει για μια ακόμη φορά τις ανομίες του σε μένα. Άλλωστε, καθ’ υπόδειξη του, οι Ελβετικές Εισαγγελικές Αρχές αποδέχτηκαν τις δηλώσεις και τις καταθέσεις του, χωρίς κανέναν έλεγχο και δικαστική έρευνα.
Υπενθυμίζω όμως, όπως πολλάκις δήλωσα, ενώπιον των Ελληνικών και Ελβετικών Δικαστικών Αρχών, που εκλήθην ως μάρτυρας, ότι ουδέποτε είχα τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό, ούτε και καμία σχέση, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου με τους λογαριασμούς του ΖΗΓΡΑ.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο κατηγορήθηκα και καταδικάστηκα είναι οι πολιτικές επιλογές μου στην υπηρεσία του εθνικού συμφέροντος της Ελλάδας, στον τομέα της ενέργειας, της ασφάλειας, των εξοπλισμών, της άμυνας και της οικονομίας, που ενόχλησαν πολλούς στα γεωενεργειακά, γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα τους".
Άκης Τσοχατζόπουλος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση