GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο της Εφορίας οι παράνομες μισθώσεις επαγγελματικών σκαφών

Τις παράνομες μισθώσεις επαγγελματικών σκαφών, τα «μαύρα» ναυλοσύμφωνα και το λαθρεμπόριο στο ναυτιλιακό πετρέλαιο έχουν βάλει στο στόχα...


Τις παράνομες μισθώσεις επαγγελματικών σκαφών, τα «μαύρα» ναυλοσύμφωνα και το λαθρεμπόριο στο ναυτιλιακό πετρέλαιο έχουν βάλει στο στόχαστρο η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Λιμενικό διενεργώντας διαρκείς ελέγχους στις τουριστικές περιοχές.

Το βάρος έχει πέσει σε ιστιοπλοϊκά και τουριστικά σκάφη με σημαία Τουρκίας που δεν φέρουν ναυλοσύμφωνα, είτε ναυλώνονται χωρίς να έχουν λάβει άδεια από τις ελληνικές αρχές, αλλά και σε μεγάλα yachts στα οποία έχουν διαπιστωθεί αποκλίσεις στα ναυλοσύμφωνα σε σχέση με τις πραγματικές εισπράξεις από τη μίσθωση.

Παράλληλα έλεγχοι και μάλιστα «υψηλής τεχνολογίας» διενεργούνται από τους τελωνειακούς προκειμένου να διαπιστώνεται πως το φθηνό ναυτιλιακό πετρέλαιο με το οποίο εφοδιάζονται τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής δεν καταλήγει στο λαθρεμπόριο.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση