GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα καταγγελία για το Μπούρτζι: Εγκυμονεί κινδύνους για τους επισκέπτες - ΦΩΤΟ

Θλιβερή είναι η εικόνα που αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται το «Μπούρτζι», το Ενετικό Κάστρο μέσα στη θάλασσα του Ναυπλίου. Αναγνώστες  ...


Θλιβερή είναι η εικόνα που αντικρίζουν όσοι επισκέπτονται το «Μπούρτζι», το Ενετικό Κάστρο μέσα στη θάλασσα του Ναυπλίου.
Αναγνώστες  καταγγέλλουν την άθλια εικόνα του Θαλασσόπυργου, ισχυριζόμενοι μάλιστα πως εγκυμονεί κινδύνους για τους επισκέπτες, αφού παντού υπάρχουν διασκορπισμένα αντικείμενα εργοταξίου.
Πεταμένα σκουπίδια, σάκοι με τσιμέντο, τούβλα και πέτρες, είναι μερικά από τα αντικείμενα που συνθέτουν την εικόνα του Φρουρίου.
«Η κατάσταση είναι απελπιστική. Ενώ το Φρούριο είναι εργοτάξιο , η επίσκεψη επιτρέπεται. Πριν πάω δεν γνώριζα για την κατάσταση αυτή. Αφού πήγα βρέθηκα σε ένα τεράστιο γιαπί με κρυμμένους κινδύνους παντού. Μαζί μου ήταν και κάποιοι ξένοι. Ένιωσα ντροπή που επισκέφθηκαν αυτό το μνημείο και αντίκρισαν αυτή την εικόνα», αναφέρει ο αναγνώστης, ο οποίος μας έστειλε και φωτογραφίες από την τραγική εικόνα του κάστρου.
«Γιατί οι αρμόδιοι επιτρέπουν να πάει κάποιος στο Μπούρτζι, αφού βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του επισκέπτη;», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Δείτε τις φωτογραφίες:





















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση