GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Καμμένος πρέπει να ψηφίσει υπέρ της Εξεταστικής - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κ. Καμμένος πρέπει να έλθει ο ίδιος να ψηφίσει υπέρ και να μην κρυφτεί πίσω από το 153» δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τ...


«Ο κ. Καμμένος πρέπει να έλθει ο ίδιος να ψηφίσει υπέρ και να μην κρυφτεί πίσω από το 153» δήλωσε, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική, στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Όπως είπε ο κ. Λεβέντης, «η συγκεκριμένη συζήτηση είναι συζήτηση χωρίς "νόημα"» και ζήτησε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «να απαλλάξει το Σώμα από το να ψηφίσει και να συμφωνήσει ο ίδιος για Εξεταστική». «Πίστευα και πιστεύω ότι η Αριστερά και ο κ. Καμένος έχουν ήθος. Αυτό κάνει όποιος πιστεύει ότι τον κατηγορούν άδικα» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στην ομιλία του, υπογράμμισε, επίσης, ότι «εάν θέλουμε να θεραπεύσουμε την Ελλάδα πρέπει να σταματήσει αυτός οι τρόπος διακυβέρνησης» και πρότεινε να συσταθεί ένα συντονιστικό όργανο, το οποίο θα διαχειρίζεται «κρίσεις» και θα διερευνήσει «όλους τους φακέλους σε βάθος δεκαετιών».
Σχετικά με την υπόθεση της ρύπανσης στον Σαρωνικό, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι «η αντικατάσταση ενός υπουργού δεν λύνει το πρόβλημα», ενώ για τον κ. Μητσοτάκη επισήμανε: «Παρακολούθησα την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζήτησε την παραίτηση Κουρουμπλή και θυμάμαι τις μέρες της ΝΔ όπου κανείς υπουργός δεν παραιτήθηκε». Όπως πρόσθεσε, «κράτος είναι βαθύ και διεφθαρμένο» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι το μόνο που νοιάζεται είναι να «αυξήσει αυτό το κράτος».
Για τις δημοσκοπήσεις ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «η ΝΔ θέλει να πεθάνω εγώ μήπως βγει αυτοδύναμη».
Όσο για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά δήλωσε ότι αναμένει την εκλογή αρχηγού για να τον «αντιμετωπίσει», ενώ επανέλαβε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ούτε με τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα, γιατί είναι κατά της απλής αναλογικής.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών: «Εάν η Ελλάδα, αυτήν τη στιγμή δεν κάνει όλες τις μεταρρυθμίσεις να κλείσει τα στόματα στη Γερμανία που θέλουν να την πετάξουν έξω από το ευρώ, κινδυνεύουμε γιατί ανεβαίνουν στο πηδάλιο άνθρωποι που δεν αγαπούν την Ελλάδα».
Τέλος, ο κ. Λεβέντης σημείωσε με νόημα: «Εάν μία κυβέρνηση με τα λάθη της βγάλει τη χώρα από το ευρώ θα είναι εθνικό έγκλημα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση