GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας

Ανησυχία προκάλεσε στην αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής το ύποπτο αντικείμενο που εντόπισαν εργάτες της εταιρείας «Μορέας» στο 113ο...


Ανησυχία προκάλεσε στην αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής το ύποπτο αντικείμενο που εντόπισαν εργάτες της εταιρείας «Μορέας» στο 113ο χιλιόμετρο στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι έκαναν εργασίες συντήρησης, όταν εντόπισαν το «αντικείμενο». Επρόκειτο για ένα κινητό τηλέφωνο και έναν κύλινδρο. Εκλήθη άμεσα η αστυνομία, ενώ έσπευσε και το ΤΕΕΜ, που προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη του ύποπτου αντικειμένου με περισυλλογή των υπολειμμάτων, προκειμένου να ελεγχθούν στα εργαστήρια της αστυνομίας. Ο αυτοκινητόδρομος παρέμεινε κλειστός περίπου για μια ώρα.

Να σημειώσουμε πως από το σημείο - στο ρεύμα καθόδου - θα περνούσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για να παραβρεθεί στα εγκαίνια του νέου δημαρχείου στην Καλαμάτα, με το δρομολόγιο του, ωστόσο, να μην επηρεάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση