GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Κικίλια στην Κυβέρνηση για τη ρύπανση στον Σαρωνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Βέλη με στόχο την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με δήλωσή του, με αφορμή το «οικολογικό ...


Βέλη με στόχο την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας με δήλωσή του, με αφορμή το «οικολογικό έγκλημα» που συντελείται στον Σαρωνικό.

«Η Κυβέρνηση που παριστάνει ότι έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες, παραμένει θεατής στο οικολογικό έγκλημα που συντελείται στον Σαρωνικό. Η έκταση της ρύπανσης είναι ήδη τεράστια. Οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καταγγέλλουν ότι τα συνεργεία απορρύπανσης καθυστέρησαν αδικαιολόγητα» ανέφερε αρχικά ο κ. Κικίλιας και συνέχισε:

«Την ίδια ώρα, ο κ. Κουρουμπλής αντί να συντονίζει τις ενέργειες του Λιμενικού Σώματος, βρίσκεται στα τηλεπαράθυρα, σχολιαστής επί παντός επιστητού. Είναι προφανές ότι για τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι λαϊκές συνοικίες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά είναι δεύτερης κατηγορίας, και οι κάτοικοί τους, που τόσα τους υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας, παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Ο κ. Κικίλιας, ζήτησε την άμεση συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, «για να υπάρξει πλήρης ενημέρωση, και το κυριότερο, αμέσως πρόσθετα μέτρα για την απορρύπανση της θαλάσσιας περιοχής».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση