GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Τζιτζικώστας στη ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το π...


Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη σύντομη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα, ο κ. Μητσοτάκης, επισήμανε την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί οι στόχοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι στόχοι και της Νέας Δημοκρατίας και συνεχάρη τον κ. Τζήκα για τη διοργάνωση της ΔΕΘ λέγοντας ότι η ΔΕΘ ξαναβρήκε τη θέση της και τον προσανατολισμό της στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων.

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι η Περιφέρεια έχει συγκροτημένο σχέδιο και η είναι η πρώτη πανελλαδικά στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

Πηγές πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ, thestival.gr

Πηγή φωτο: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση