GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασύλληπτο: Του ζήτησαν προκαταβολή για τον τάφο του - ΦΩΤΟ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που ζήτησε ο Δήμος Παιονίας, σε έναν 39χρονο κάτοικο Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τον 39χρονο Κώστα, απ...


Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που ζήτησε ο Δήμος Παιονίας, σε έναν 39χρονο κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για τον 39χρονο Κώστα, από τον οποίο, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ζητήθηκε να δώσει προκαταβολή για τον… τάφο του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει τέτοια ειδοποίηση, ενώ δεν πλήρωσε την πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε τον τάφο του θέλει να προπληρώσει ούτε να ταφεί στο Δήμο Παιονίας και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας, Γ.Φράγκος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για τα έξοδα συντήρησης του κοιμητηρίου, ενώ υποστήριξε ότι πολλοί Δήμοι της χώρας εφαρμόζουν την ίδια τακτική.

Διευκρίνισε, παράλληλα ότι, αν ο δημότης δεν θέλει να ταφεί στο συγκεκριμένο νεκροταφείο μπορεί απλώς να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση και να απαλλαγεί από την οικονομική υποχρέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση