Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

  Νέα δήλωση Κουρουμπλή: Δεν ήταν καθόλου λογοπαίγνιο τα περί παραίτησης - ΒΙΝΤΕΟ


  «Είπα το πρωί, το εννοώ και το πιστεύω ότι όλοι οι υπουργοί, οι παραιτήσεις μας είναι πάντα στη διάθεση του Πρωθυπουργού, διότι ο Πρωθυπουργός μας κρίνει καθημερινά και για μένα είναι μία στάση που ξεκινάει από τα παιδικά μου χρόνια, όταν συνέβη η ανατροπή της κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου το 1965, όπου ο τότε βασιλιάς δεν επέτρεπε στον πρωθυπουργό να ορίσει τους υπουργούς που ήθελε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
  «Ο πρωθυπουργός έχει πάντα το δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές», συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας καθιστώντας σαφές ότι «αυτό το νόημα είχε η πρωινή μου δήλωση και έγινε μία παρεξήγηση από έναν συνεργάτη μου, συνάδελφος σας, που είπε για λογοπαίγνιο. Δεν είναι καθόλου λογοπαίγνιο και θεωρώ πως όλοι μας ως υπουργοί έχουμε αυτή τη δέσμευση απέναντι στον Πρωθυπουργό».
  Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Νέα δήλωση Κουρουμπλή: Δεν ήταν καθόλου λογοπαίγνιο τα περί παραίτησης - ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr