Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

  ΚΙ ΟΜΩΣ! ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ η ΝΔ, λάθος η στρατηγική του ώριμου φρούτου...

   Για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν σχετικά με την δημοσκόπηση της ALCO που μπορείτε να δείτε εδώ http://bit.ly/2wH0GBO, η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει από τον Ιανουάριο του 2017 στην δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (http://bit.ly/2wHeix9) π.χ. επί των εγκύρων η διαφορά τον Ιανουάριο του 2017 ήταν 9 % από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα είναι 8 %. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμείνει σταθερός, η ΝΔ έχει χάσει μια μονάδα. Το ανησυχητικό για μένα είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά του , θα παραμείνει πολύ ισχυρός πολιτικά σαν αντιπολίτευση όπως φαίνεται. Επίσης χωρίς να είμαι ειδικός το γεγονός οτι μετά από όλα όσα έγιναν απο τον Ιανουάριο, και μετά τους φόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός, δείχνει οτι η στρατηγική του ώριμου φρούτου ήταν λάθος.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 10 Σεπ 2017, 11:38:00 μ.μ.

  Ρέ Αλμπάνη τί Σχέση Έχεις με την Πολιτική;;;

  Επειδή ο Ξένος Βόθρος Της Αποικίας με ψέματα σε Έκανε Πρωθυπουργό Νομίζεις ότι και Είσαι;;;

  Αλμπάνη Εεεεεεε Αλμπάνη!!!

  Ανώνυμος είπε... 13 Σεπ 2017, 12:48:00 π.μ.

  Αυτόν τον βλάκα τον Μητσοτάκη θα τον ενημέρωση κανείς για τα χρέη που έχουν οι φοιτητές στης ΗΠΑ; ΈΝΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΆΚΑ.

  Όπως και η επένδυση στης σκουριές που από ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΈΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ.ΚΑΙ ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΩΔΙΚΌ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ; ΕΔΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΠΑΊΧΤΗ ΕΙΚΟΣΙΔΎΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕ ΧΡΥΣΌ ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ.ΑΣ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΡΟΥΧΛΕΣ.

  Item Reviewed: ΚΙ ΟΜΩΣ! ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ η ΝΔ, λάθος η στρατηγική του ώριμου φρούτου... Rating: 5 Reviewed By: Press Fm