GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ η ΝΔ, λάθος η στρατηγική του ώριμου φρούτου...

Constantino Korikis    Για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν σχετικά με την δημοσκόπηση της ALCO που μπορείτε να δείτε εδώ http://bit.ly/2...

 Για όσους σπεύδουν να πανηγυρίσουν σχετικά με την δημοσκόπηση της ALCO που μπορείτε να δείτε εδώ http://bit.ly/2wH0GBO, η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει από τον Ιανουάριο του 2017 στην δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (http://bit.ly/2wHeix9) π.χ. επί των εγκύρων η διαφορά τον Ιανουάριο του 2017 ήταν 9 % από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα είναι 8 %. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραμείνει σταθερός, η ΝΔ έχει χάσει μια μονάδα. Το ανησυχητικό για μένα είναι οτι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ποσοστά του , θα παραμείνει πολύ ισχυρός πολιτικά σαν αντιπολίτευση όπως φαίνεται. Επίσης χωρίς να είμαι ειδικός το γεγονός οτι μετά από όλα όσα έγιναν απο τον Ιανουάριο, και μετά τους φόρους, ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερός, δείχνει οτι η στρατηγική του ώριμου φρούτου ήταν λάθος.

2 σχόλια

  1. Ρέ Αλμπάνη τί Σχέση Έχεις με την Πολιτική;;;

    Επειδή ο Ξένος Βόθρος Της Αποικίας με ψέματα σε Έκανε Πρωθυπουργό Νομίζεις ότι και Είσαι;;;

    Αλμπάνη Εεεεεεε Αλμπάνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον βλάκα τον Μητσοτάκη θα τον ενημέρωση κανείς για τα χρέη που έχουν οι φοιτητές στης ΗΠΑ; ΈΝΑ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΛΆΚΑ.

    Όπως και η επένδυση στης σκουριές που από ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΈΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ.ΚΑΙ ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΩΔΙΚΌ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ; ΕΔΩ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΎΛΗΣΕ ΠΑΊΧΤΗ ΕΙΚΟΣΙΔΎΟ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕ ΧΡΥΣΌ ΈΝΤΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ.ΑΣ ΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΡΟΥΧΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση