GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκίμπε: Το ματς με το Βέλγιο θα είναι τελικός για εμάς

Ψύχραιμος παρά την εντός έδρας ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία (0-0) εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, εν...


Ψύχραιμος παρά την εντός έδρας ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος με την Εσθονία (0-0) εμφανίστηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, ενώ ανέφερε ότι ο αγώνας της Κυριακής με το Βέλγιο είναι «τελικός».

Η δήλωση του Γερμανού προπονητή:«Πρώτα από όλα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε στην αρχή της σεζόν και πολλοί διεθνείς δεν παίζουν με τις ομάδες τους, δεν είναι στην κατάσταση που ήταν τον Ιούνιο. Η ομάδα μας προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, στο δεύτερο θέλαμε να ασκήσουμε πίεση στους αντιπάλους μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Πήραμε έναν βαθμό και χάρη στη νίκη της Κύπρου παραμένουμε μπροστά από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και διατηρούμε τις ελπίδες μας.

Θα παίξουμε την Κυριακή με τον Βέλγιο, ασφαλώς και είναι ματς-τελικός, πάμε για τη νίκη που θα μας επιτρέψει να τους πλησιάσουμε. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε τραυματίες, υπάρχουν δύο ημέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε ώστε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η ενδεκάδα θα αλλάξει, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Σωκράτης, θα δούμε τι θα γίνει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Θα είναι σίγουρα διαφορετική η ενδεκάδα, περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Μήτρογλου και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή».

ΠΗΓΗ:filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση