GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παραίτηση του Κουρουμπλή ζητάει ο Μητσοτάκης - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Πρωθυπουργός να αποδεχθεί την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται περιοχές που έχουν π...


«Ο Πρωθυπουργός να αποδεχθεί την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται περιοχές που έχουν πληγεί από την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε από τον Φλοίσβο Φαλήρου, και θα συνεχίσει σε Άλιμο και Γλυφάδα, ενώ, έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά.
"Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν βαριές ευθύνες και μία σειρά από αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία πρέπει να απαντηθούν", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: "Ποιος έκρινε ότι το καράβι αυτό ήταν αξιόπλοο, πως γίνεται να βουλιάζει ένα καράβι μέσα στο λιμάνι, σε συνθήκες νηνεμίας, γιατί άργησε ο κρατικός μηχανισμός να κινητοποιηθεί; Κινητοποιήθηκαν ναι ή όχι όλα τα σκάφη του Λιμενικού;"
"Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν και υπάρχουν ευθύνες, οι οποίες πρέπει να αποδοθούν", πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
"Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αποδεχθεί, σήμερα κιόλας, την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή", δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση