GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελειώνει ο Χάσι από τον Ολυμπιακό

Οι ημέρες, ή ίσως... οι ώρες, του Μπέσνικ Χάσι στο τιμόνι του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι μετρημένες, αναφέρουν έγκυρα αθλητικά σάιτ....


Οι ημέρες, ή ίσως... οι ώρες, του Μπέσνικ Χάσι στο τιμόνι του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι μετρημένες, αναφέρουν έγκυρα αθλητικά σάιτ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του filathlos.gr, η απόφαση για την απομάκρυνσή του είναι ειλημμένη μετά και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα, με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, και με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League.
Στο συγκεκριμένο θέμα δεν αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση και δεν αποκλείεται η ανακοίνωση για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να μην επιθυμούν στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους να βρίσκεται στον πάγκο ο Μπέσνικ Χάσι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:
Πώς χάθηκε το ματς: Η αρχή ήταν δύσκολη. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Ξέραμε πως θα είχαμε πίεση και λόγω του κόσμου της ΑΕΚ. Ωστόσο δεν είχε τόσες πολλές ευκαιρίες. Εμείς βάλαμε το 1ο γκολ, στο β' μέρος συνεχίσαμε με το 2ο γκολ και φαινόταν να έχουμε τον έλεγχο. Το σημείο - κλειδί ήταν το 2-1. Εκεί δώσαμε στην ΑΕΚ την πίστη και το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να γυρίσει το ματς. Εκεί τους δώσαμε πίστη και αρχίσαν να το πιστεύουν. Εκεί χάσαμε τον έλεγχο.
Πώς γύρισε το παιχνίδι: Όταν κερδίζεις 0-2 σε ένα ντέρμπι υπάρχει ακόμα μισή ώρα και πρέπει να το δεις αυτό. Αυτό που σου μένει ήταν να κρατήσεις το σκορ. Ο Ρομαό έπρεπε να βγει γιατί θα έπαιρνε και άλλη κίτρινη διότι τον προκαλούσαν και ήταν σίγουρο πως θα έβγαινε. Βάλαμε τον Σεμπά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Έπρεπε να βγει και ο Καρσελά να βγει γιατί δεν μπορούσε άλλο και βάλαμε τον Πάρντο. Εκεί που χάθηκε το ματς ήταν το 2-1. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το ματς.
Γιατί έβαλε στόπερ τον Ταχτσίδη: Δεν ήταν ο αρχικός σκοπός να μπει στόπερ ο Ταχτσίδης. Μπήκε εκεί γιατί ο Ταχτσίδης είναι πιο έμπειρος από Νικολάου. Είχαμε και από πριν πίεση διότι η ΑΕΚ είχε 2 φορ. Είχαμε και τον Ζντιέλαρ μπροστά του.
Το πρόβλημα στην άμυνα: Δεν έχουμε ακόμα αμυντική σταθερότητα. Έχουμε αστάθεια στο κομμάτι αυτό. Σε όλα τα ματς δεχόμαστε γκολ θα έχουμε προβλήματα. Η ΑΕΚ δεν έχασε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά μας έβαλε πίεση. Μέχρι να γυρίσουν οι Βούκοβιτς και Μποτία δεν θα έχουμε αυτήν την σταθερότητα.
Φυσική κατάσταση των παικτών: Δεν συμφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση. Η ψυχολογία μας άλλαξε στο 2-1. Μετά ήταν δύσκολο να πάρουμε ξανά τον έλεγχο και να βγούμε μπροστά.
Το μέλλον του: Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αυτήν την στιγμή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αλλά της ομάδας. Χάσαμε ένα ματς που ελέγχαμε και αυτό με απασχολεί και ότι το προσωπικό μου μέλλον.
Πηγή ρεπορτάζ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση