Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

  Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Οι απαγωγείς έστειλαν βίντεο


  Ένα ακόμα βίντεο με τον άνθρωπο τους, το οποίο δείχνει ότι είναι καλά στην υγεία του, αν και καταπονημένος, και ένα νέο τελεσίγραφο με τις «αναθεωρημένες» οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων είναι ό,τι νεότερο έχει στη διάθεσή της η οικογένεια του 54χρονου Μιχάλη Λεμπιδάκη, εκτός των γνωστών σημειωμάτων που απευθύνονταν στη σύζυγο και στα παιδιά του.

  Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, οι απαγωγείς λίγο πριν τις αρχές Σεπτεμβρίου φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι, αν θέλουν να πάρουν πίσω τον άνθρωπο τους, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, θα πρέπει να πληρώσουν “ακατέβατα” 30 εκατομμύρια ευρώ.

  Φέρονται μάλιστα να διαμήνυσαν ότι άλλο "σκόντο" δεν κάνουν -ξεκίνησαν από τα 100 εκατομμύρια ευρώ - και ότι θα τα ξαναπούν, εφόσον η οικογένεια είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα λύτρα που ζητούν.

  Η στάση αυτή θεωρητικά παραπέμπει σε μία νέα περίοδο στασιμότητας σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, δεδομένου ότι η οικογένεια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλουν.

  Βρισκόμαστε ήδη στον 6ο μήνα της απαγωγής και η οικογένεια έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Μιλάμε δηλαδή και πάλι για μία χαοτική διαφορά της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ που είναι αδύνατον να καλυφθεί από την οικογένεια.

  Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση οδηγείται σε νέο αδιέξοδο, γεγονός που ίσως επιτείνει την ανάγκη να δοθεί μία άλλου τύπου λύση σε αυτό το πολύμηνο θρίλερ.

  Πηγή: cretalive.gr

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Οι απαγωγείς έστειλαν βίντεο Rating: 5 Reviewed By: Press- gr