GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορική νίκη της Σάκκαρη επί της Βοσνιάκι

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Καρολίν Βοσνιάκι με 7-5, 6-3 στο Wuhan Open στην Κίνα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο ...


Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Καρολίν Βοσνιάκι με 7-5, 6-3 στο Wuhan Open στην Κίνα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της, αφού ήταν η πρώτη μεγάλη επικράτηση της 22χρονης πρωταθλήτριας απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της Παγκόσμιας κατάταξης. Η Βοσνιάκι βρίσκεται στην 6η θέση ενώ η Σάκκαρη έπιασε τη Δευτέρα τη 80η, επίδοση που είναι η καλύτερη μέχρι τώρα, στην καριέρα της.

Έπειτα από αυτή την επιτυχία της, είναι δεδομένο ότι την επόμενη Δευτέρα θα βρεθεί μέσα στην πρώτη 70άδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ανέβει και πιο ψηλά εάν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Έλενα Βέσνινα (Ρωσία) στον επόμενο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση