Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

  Αυγενάκης: «Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός έταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα»


  «Νοητικές ακροβασίες» χαρακτήρισε την ομιλία Τσίπρα στην Κρήτη ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

  «Για μια ακόμη φορά ο πρωθυπουργός χάθηκε μέσα σε νοητικές ακροβασίες. Φλυαρούσε χωρίς να λέει τίποτα. Έταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα» ανέφερε ο κ. Αυγενάκης για την ομιλία του πρωθυπουργού στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης.

  «Μια έκθεση ιδεών για τις δυνατότητες της Κρήτης, ότι «η Κρήτη είναι ένας τόπος αρκετά μεγάλος και αρκετά οριοθετημένος», ότι αντιμάχεται τον «πρωτόγονο νεοφιλελευθερισμό της ζούγκλας», ότι «η Κρήτη είναι καλό παράδειγμα και εργαλείο συσσώρευσης πλούτου», ότι «η ανάπτυξη δε θα έρθει ως φυσικό φαινόμενο, ως μάννα εξ ουρανού. Όταν σταμάτησε την έκθεση ιδεών, πιάστηκε αδιάβαστος, άσχετος και ψεύτης! Μας μίλησε για «κρατική συνοχή», μας ανακοίνωσε δεκάδες forum διαλόγου και μας είπε ότι το κρίσιμο στην ανάπτυξη είναι η ορθή κατανόηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων. Κλείνοντας μας είπε ότι «αυτό το συνέδριο αποτελεί υπόδειγμα για το αύριο της χώρας.. Καλή επιστροφή κ. Τσίπρα!» ανέφερε ο κ Αυγενάκης.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  ageanVelos είπε... 22 Σεπ 2017, 2:57:00 π.μ.

  Μπας και ηρθε η Ώρα… η δικη σου Ώρα πολιτη… που ακομη τολμάς και περπατάς με το κεφαλι ορθό και στηριζόμενος στα δικά σου… δυο ποδια δες…
  https://plus.google.com/u/0/+VelosOcean/posts/jeNG8fwmw79

  Item Reviewed: Αυγενάκης: «Για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός έταξε σε όλους τα πάντα, χωρίς να δώσει τίποτα σε κανένα» Rating: 5 Reviewed By: Press- gr