GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Τεράστιες οι ευθύνες του κ. Κουρουμπλή - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι ευθύνες για τη ρύπανση του Σαρωνικού προσωποποιούνται και στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και είναι τεράστιες», δήλωσε ...


«Οι ευθύνες για τη ρύπανση του Σαρωνικού προσωποποιούνται και στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και είναι τεράστιες», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης της Εξεταστικής Επιτροπής για τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενώ πρόσθεσε ότι επιρρίπονται ανέντιμα ευθύνες στο Λιμενικό.
Ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε ότι ευθύνες έχουν και οι εφοπλιστές για τα καράβια τους και για τη διακίνηση πετρελαιοειδών, όπως διαχρονικά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η σημερινή «γιατί τους έκαναν και τους κάνουν πλάτες με τους νόμους που ψηφίζουν σχετικά με τον έλεγχο των πλοίων».
«Καμαρώνουν για τον Πειραιά και ακόμη δεν εξασφάλισαν ούτε τη στοιχειώδη υποδομή για την απορρύπανση», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας: «Δεν είναι μόνο η ανικανότητα των προσώπων, αλλά η ίδια η ταξική πολιτική που υπηρετεί το κράτος και το ίδιο το πολιτικό προσωπικό μαζί και από κοινού που οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση