GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Γαλανάκης, πρώην εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΟΙΚ στις Βρυξέλλες

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου Ο πρώην εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες, εξαίρετο και πολλά υποσχόμενο μέλ...


Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Ο πρώην εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών στις Βρυξέλλες, εξαίρετο και πολλά υποσχόμενο μέλος της ομογένειας και ιδρυτικό στέλεχος των AHEPA Βρυξελλών, Ανδρέας Γαλανάκης άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, στο νοσοκομείο St- Luc, σε ηλικία των 49 ετών έπειτα από μια μακρά και αξιοπρεπή μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας πίσω την σύζυγό του Μυρτώ Ζαμπράτα και τα δύο παιδιά του, Ραφαήλ Γαλανάκη και Ματθία Γαλανάκη.

Ο Ανδρέας Γαλανάκης γεννήθηκε στα Χανιά στις 14 Ιουνίου 1968, γιος της Γεωργίας και του Γιάννη Γαλανάκη.

Μετακόμισε με την οικογένειά του στην Washington DC, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Ιανουάριο του 1974.

Έλαβε το 1990 πτυχίο Bachelor of Science in Finance και Bachelor of Arts in Economics από το Πανεπιστήμιο του Maryland College Park και στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο George Washington, τον Μάιο του 1993 και Master of Arts in Economics, το Μάιο του 2000.

Από το 1998 έως το 2004 εργάστηκε στην Παγκόσμια Τράπεζα στην Ουάσιγκτον και στις Βρυξέλλες.

Από το 2004 έως το 2009 διετέλεσε Επικεφαλής της Μονάδας Οικονομικής Πολιτικής της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Από τον Απρίλιο του 2010 εργάστηκε στο Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση (American Chamber to the EU) στις Βρυξέλλες, ως Διευθυντής Πολιτικής.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση