GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλνει αστυνομία στη Βαρκελώνη η Μαδρίτη

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι στέλνει και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στην Καταλονία για να διατηρήσουν την ...


Το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι στέλνει και άλλες αστυνομικές δυνάμεις στην Καταλονία για να διατηρήσουν την τάξη και να διασφαλίσουν ότι δεν θα διεξαχθεί το απαγορευμένο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία.

Το υπουργείο Εσωτερικών δεν αποκάλυψε πόσους αστυνομικούς στέλνει στην περιοχή, όμως ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως 3.000 έως 4.000 έχουν ήδη φθάσει. Θα ενωθούν με τους περίπου 5.000 αστυνομικούς που σταθμεύουν σε κανονικές συνθήκες στην Καταλονία και τους περίπου 17.000 αστυνομικούς της καταλανικής αστυνομίας.

«Αποστολή τους θα είναι η επιτήρηση των δημόσιων χώρων και η διατήρηση της τάξης και θα δράσουν σε περίπτωση που διεξαχθεί το παράνομο δημοψήφισμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Θα ενεργούν σε υποστήριξη της καταλανικής αστυνομίας, που θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη, πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση