GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ! Ο Αδωνις "κάρφωσε" τον Σαμαρά...

Babis Nikopoulos    Mόλις κυκλοφόρησε (από το ''Πρώτο Ψέμα'') η είδηση πως ''δόθηκαν 15.000 ευρώ για αλλαγή ελα...

Mόλις κυκλοφόρησε (από το ''Πρώτο Ψέμα'') η είδηση πως ''δόθηκαν 15.000 ευρώ για αλλαγή ελαστικών σε κρατική λιμουζίνα'', ο Άδωνις (αγαπημένος_) έσπευσε να κατακεραυνώσει την Κυβέρνηση.\
Όμως σε λίγες ώρες αποκαλύφθηκε ότι η λιμουζίνα με τα πανάκριβα λάστιχα (αλλά και πανάκριβα σέρβις γενικότερα) ανήκει στον... Αντώνη Σαμαρά!
Ο Άδωνις κάρφωσε τον κολλητό του!!! 😂😂😂😂
Δεν τους λέω χαζό-ΝΔ γιατί τους μισώ, αλλά γιατί πραγματικά ΕΙΝΑΙ!! 😂😂

3 σχόλια

  1. Άντε να αλλάξεις λάδια στον εγκέφαλο σου κε Μπάμπη.
    Τον έχεις κάψει από τότε που έγραφες αλλού!
    Χρίστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ;

    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΦΤΑΙΝΕ...

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!

    ΚΕ ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ ΕΞΥΠΝΕ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι από πότε, αλήθεια, η εκποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και η άσκηση της «τέχνης του επιχειρείν» με προϋπόθεση τον εργασιακό μεσαίωνα είναι «επένδυση» και όχι ξεπούλημα και ειλωτεία;..«Για ποιόν», λοιπόν. Αυτό είναι το ερώτημα.

    «Σωτηρία». «Μεταρρυθμίσεις». «Ανάπτυξη». Και εσχάτως: «Επενδύσεις». Για χρόνια οι λέξεις αυτές κλίνονται καθημερινά σε όλες τις πτώσεις από τους επαΐοντες της «σωτηρίας» μας.

    Μόνο που είναι προφανές ότι στο πλαίσιο της διαρκούς αποκολοκύνθωσης λέξεων και εννοιών, τα ίδια λόγια –για να παραφράσουμε τον ποιητή– δεν έχουν το ίδιο βάρος σ’ όλες τις καρδιές και σ’ όλα τα χείλη.

    Προδήλως η ακολουθούμενη πολιτική ήταν «σωτήρια». Αλλά για ποιόν; Για τις τράπεζες και όσους προκάλεσαν την κρίση, σίγουρα ΝΑΙ... Για τους μισθωτούς, όμως!!!

    Όντως αυτά τα χρόνια έγιναν «μεταρρυθμίσεις». Προς όφελος ποιου, όμως; Του εργάτη που είδε τον βασικό του μισθό να κατρακυλάει στα 500 ευρώ και τον ΕΝΦΙΑ να τον πνίγει;.. Η’ προς όφελος της πολυεθνικής που απαλλάχτηκε από τα «περιττά»..

    Μιλούν για «ανάπτυξη» και για «επενδύσεις». Τι ωραία! Αλλά δεν μας λένε: «Επενδύσεις» προς όφελος ποιου; Και άρα «ανάπτυξη» για ποιόν;

    Τι ακριβώς θα «αναπτύξουν» οι 125.000 νέοι με μηνιάτικο 500 ευρώ και οι άλλες 600.000 απασχολούμενοι με τα 400 ευρώ το μήνα;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση