GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλλειψη εμβολίων κατά της ιλαράς καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών

Έλλειψη εμβολίων κατά της ιλαράς εν μέσω έξαρσης της νόσου καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών. "Δυστυχώς οι εκκλήσεις προς εμβο...


Έλλειψη εμβολίων κατά της ιλαράς εν μέσω έξαρσης της νόσου καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών.

"Δυστυχώς οι εκκλήσεις προς εμβολιασμό είναι προς το παρόν χωρίς περιεχόμενο λόγω σημαντικής έλλειψης των σχετικών εμβολίων, που αδυνατούν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση", αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ενώ γίνεται έκκληση στους αρμόδιους φορείς να μεριμνήσουν άμεσα ώστε να αποκατασταθεί η επάρκεια των εμβολίων κατά της ιλαράς στην αγορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ καταγράφεται έξαρση της ιλαράς στη χώρα μας με δηλωθέντα 166 περιστατικά μέχρι 21/09/17 και μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα. Μεταξύ αυτών ανιχνεύονται κρούσματα και σε επαγγελματίες υγείας, που καλούνται να εμβολιαστούν άμεσα.

Δυστυχώς οι εκκλήσεις προς εμβολιασμό είναι προς το παρόν χωρίς περιεχόμενο λόγω σημαντικής έλλειψης των σχετικών εμβολίων, που αδυνατούν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Παρακαλούνται οι αρμόδιοι φορείς (ΥΥΚΑ, ΕΟΦ) να μεριμνήσουν ώστε να αποκατασταθεί η επάρκεια των εμβολίων κατά της ιλαράς στην αγορά και να προστατευθούν άμεσα οι επαγγελματίες υγείας και ο πληθυσμός των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που χρήζουν εμβολιαστικής προστασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση