GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγγνώμη του Μητσοτάκη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία… απρόσμενη ερώτηση δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της ΝΔ ρ...


Μία… απρόσμενη ερώτηση δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε για την ευχή που έδωσε στον ΠΑΟΚ, για καλή ευρωπαϊκή πορεία, με τον δημοσιογράφο να σημειώνει πως θεωρήθηκε «ειρωνική» από κάποιους φίλους της ομάδας, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν αυτό συνδέεται με τον γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδη είχε δηλώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός.

«Δεν περίμενα ποδοσφαιρική ερώτηση... Ήταν λάθος διατύπωση. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μία ιστορική ομάδα» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης, διευκρινίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με καμία ομάδα. «Είμαι πάνω από όλα φίλαθλος», είπε.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε: «Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν επιχειρηματία, όσο περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν θεωρούν ότι πρέπει να αγοράζουν ΜΜΕ για να υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Στην Ελλάδα που οραματίζομαι κανένας επιχειρηματίας δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να απολαμβάνει προστασίας, πολιτική ή μιντιακή. Δεν θέλουμε τέτοια επιχειρηματική δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση