GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανοίχτηκε στην κοινωνία...

Τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος. Μιλώντας...


Τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσόγονος υποστήριξε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ιδρυτικό συνέδριο που κάναμε, είχαμε 30.000 μέλη. Μετά πήραμε εκατομμύρια ψήφους. Το κόμμα είπε ότι θα ανοιχτεί στην κοινωνία. Στην πράξη αποδείχθηκε πως δεν ήταν έτοιμο να το κάνει. Εμείς είπαμε να γίνει πιο αντιπροσωπευτικό. Να ακούγονται όλες οι απόψεις και να αποφασίζει η πλειοψηφία».
Εν συνεχεία αναφερόμενος στις επόμενες κινήσεις του, ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς λέγοντας πως «η απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα με την ηλεκτρονική ψήφο, από τα μέλη μας. Θέλουμε να πάμε σε περισσότερη δημοκρατία; Αν ληφθεί απόφαση για αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και γίνουμε αυτόνομη πολιτική κίνηση, τότε θα αποφασίσουμε».
«Αν το πρόβλημά μου ήταν η Κεντροαριστερά, θα περιμέναμε να βγει ο αρχηγός και να διαπραγματευθούμε», είπε ακόμη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Όταν μετατραπούμε σε κίνηση, θα είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες. Δίχως αποκλεισμούς. Με ενδιαφέρει η Ελλάδα και ο ελληνισμός να επιβιώσει στον ελλαδικό χώρο. Αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις τις επόμενες δεκαετίες, κινδυνεύουμε να εξαφανιστούμε. Το καταλαβαίνουμε αυτό;».
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

2 σχόλια

  1. Μαλιστα ο συνταγματολόγος κ.Χρυσόγονος εκ Βρυξελλών με κόστος άνω το 50.000 χιλιάδων ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΆ [συνεργάτες, ενοίκια, φρουρά, φαγητό, μεταφορά κ.τ.λ} μας κάνει και κήρυγμα..

    Υπάρχει δημοκρατία στα Βρυξέλλας κ. Χρυσόγονε;.. ΟΧΙ λέω εγώ, υπάρχουν δέκα με δεκαπέντε ΧΙΛΙΑΔΕΣ άτομα από λόμπι μέσα και γύρω από την Ευρωβουλή και ότι ΔΙΑΤΆΞΟΥΝ αυτοί εκτελείτε ΌΛΟΙ ΣΑΣ..

    Θα σε πάω όμως σε ένα άθλημα που γνωρίζω καλά {ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ} αν κάποιος ψήφιση ηλεκτρονικά ξέρει η μηχανή αναζήτησης π,χ Google, Bing, Yandex, κ.τ.λ το θέμα της προστασίας των προσωπικών δεδομένων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΉ καθώς οι μηχανές αναζήτησης εντοπίζουν και καταγράφουν στοιχεία όπως τη φυσική μας τοποθεσία, την IP, τις (online) συνήθειες μας ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΊΖΕΙ ο κάθε ΕΝΑΣ ΜΑΣ..

    Μη μου πείτε ότι υπάρχει ασφάλεια εγγυήσεις κ.τ.λ γιατί θα βάλω τα γέλια
    Έχετε ακούσει για τις «αράχνες» των μηχανών αναζήτησης που ψάχνουν για περιεχόμενο. Είναι ουσιαστικά προγράμματα (software) που ψάχνουν να βρουν πληροφορίες για μια ιστοσελίδα, [διαβάζοντας των κώδικά της] και στη συνέχεια ακούραστα συνεχίζουν το ταξίδι τους, ακολουθώντας συνδέσμους από τη σελίδα σας σε άλλες σελίδες..

    Η αράχνη δεν κάνει απλά μία περιήγηση στο περιεχόμενο του ιστοχώρου σας, αλλά ταυτόχρονα το αποθηκεύει σε μια βάση δεδομένων... Αυτό ονομάζεται indexing...Αυτό επιτυγχάνεται με αλγοριθμικές λειτουργίες ακολουθώντας ένα πολύπλοκο σύνολο κανόνων...

    Αntivirus: Σε σοβαρές περιπτώσεις, η ζημιά έχει ήδη γίνει, με το που έχει εκτελεστεί στο λειτουργικό το οποιοδήποτε σκουπίδι, και το antivirus δεν έχει προλάβει να μπλοκάρει το παραμικρό, παράδειγμα, η περίπτωση των διαφόρων "ransomware"... Που καθόλου απίθανο, να προέκυψαν από σκιώδεις "συνεργασίες" της μικρομάλακιας, με διάφορες κρατικές υπηρεσίες (όπως το "wannacry" με την NSA), {για διάφορους λόγους}

    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

    Νομίζεις ότι τα μυστικά σου σου ανήκουν????????..Λάθος!...το ερώτημα του ποιος ελέγχει το διαδίκτυο δεν είναι πλέον απλά ζήτημα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής..

    Τώρα ανησυχούμε για το ποιος ελέγχει τα δεδομένα μας... Θα πρέπει να ανησυχούμε για το ποιος ελέγχει το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε, τους δρόμους, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, τους σκούρους πάγκους, τα ποδήλατα, τις πόρτες, τις κλειδαριές μας και ούτω καθεξής...

    Hacker με κυβερνητικό χρήμα..Η Tailored Access Operations είναι μια μονάδα συλλογής πληροφοριών κυβερνοπολέμου της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA)...Περιττό να αναφέρουμε βέβαια πως η εμβέλεια της Διεύθυνσης Συστημάτων Πληροφοριών είναι παγκόσμια... η NSA {ΗΠΑ}επιτίθεται απευθείας στις συσκευές δικτύου, routers, switches, firewalls˙ παντού τέλος πάντων. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να έχουν δυνατότητες παρακολούθησης...

    Το τέχνασμα είναι να ενεργοποιήσει κάποιος, κρυφά, αυτές τις δυνατότητες. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο επίθεσης. Η NSA αφιερώνει σημαντικούς πόρους προκειμένου να επιτεθεί στους υπολογιστές. Αυτό το έχει αναλάβει η ομάδα της, ονόματι TAO - Tailored Access Operations...

    Η TAO μπορεί να κάνει πολλά πράγματα εναντίον του υπολογιστή σας, είτε τρέχετε Windows είτε Mac OS είτε Linux είτε iOS είτε οτιδήποτε τέλος πάντων... Το Anti-virus (το αντιβιοτικό πρόγραμμα) που έχετε, δεν θα την εντοπίσει˙ ακόμα και αν γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και τι να προσέξετε... Και αυτό, γιατί μιλάμε για εργαλεία hacker που σχεδιάστηκαν από hackers με έναν κυριολεκτικά απεριόριστο ΚΡΑΤΙΚΌ προϋπολογισμό..

    SOFACY GROUP – APT28 – PAWN STORM· ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΡΩΣΙΑ

    Πιστεύεται ότι έχει δεσμούς με την ρωσική κυβέρνηση και λέγεται ότι έχει τεθεί σε λειτουργία από το 2007... Πρόκειται για την οργάνωση που είναι γνωστή για την στοχοποίηση κυβερνητικών και στρατιωτικών οργανισμών αλλά και οργανισμών ασφάλειας.

    Χαρακτηρίζεται ως μία προηγμένη μόνιμη απειλή, και όχι αδίκως αφού η οργάνωση ασχολείται με επιθέσεις phishing, χρησιμοποιώντας κακόβουλο λογισμικό προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχο των συστημάτων μέσω των υποδομών ελέγχου-χειρισμού.

    Η ομάδα λέγεται ότι είχε ανάμειξη στην ηλεκτρονική πειρατεία του γαλλόφωνου τηλεοπτικού δικτύου TV5Monde την 8η Απριλίου (2015) αλλά και στην εξάμηνη επίθεση στο γερμανικό κοινοβούλιο, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2014...

    UNIT 61398 / COMMENT CREW /PUTTER PANDA· ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΚΙΝΑ

    AJAX SECURITY TEAM / FLYING KITTEN· ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟ ΙΡΑΝ

    DRAGONFLY / ENERGETIC BEAR· ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

    AXIOM: ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΚΙΝΑ

    BUREAU 121 (ΓΡΑΦΕΙΟ 121)· ΧΟΡΗΓΟΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση