GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία κατέθεσε ο Γ. Κουρτάκης κατά του Π.Καμμένου

Νέα στοιχεία για την έρευνα που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων που δέχτηκε προκειμένου να μπλέξ...


Νέα στοιχεία για την έρευνα που ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων που δέχτηκε προκειμένου να μπλέξει τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1 , κατέθεσε ο επικεφαλής του εκδοτικού ομίλου των " Παραπολιτικών" Γιάννης Κουρτάκης.

Ο κ. Κουρτάκης έφτασε στην εισαγγελία Πειραιά συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δήλωσε πως ζητήθηκε από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, που διενεργεί την σχετική έρευνα, να καταθέσει συμπληρωματικά ο κ. Κουρτάκης, καθώς έχει στοιχεία "που έχουν ως επικεφαλίδα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο."

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, ο οποίος επίσης κατέθεσε ως μάρτυρας, ο κ. Κουρτάκης έχει στην κατοχή του ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο αποκαλύπτεται τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Όλη αυτή η σκευωρία έχει πια αποκαλυφθεί και νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να σας πω δε ότι φαίνεται πως στην υπόθεση αυτή έχουν αναμειχθεί και πολλοί σκοτεινοί τύποι, οι οποίοι είτε αποτελούν μέλη του κρατικού μηχανισμού, είτε είναι παρακρατικού μηχανισμού, γιατί φαίνεται να παρακολουθούμε πολύ στενά και εδώ να έχουν υποκλαπεί και δικές μου συνομιλίες για τις οποίες επιφυλάσσομαι και πραγματικά γιατί μεταξύ αυτών των ηχητικών ντοκουμέντων περιλαμβάνεται και μια συνομιλία μου με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο, που αποκαλύπτει όλη αυτή τη σκευωρία και καταλαβαίνετε ότι υπάρχει θέμα προσωπικής μου ασφάλειας», τόνισε.

«Στα χέρια του κ. Κουρτάκη βρίσκεται ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο στους επιχειρηματίες Νίκο Πατέρα και Δημήτρη Μελισσανίδη και στον πολιτικό Καμμένο ομιλεί και αποκαλύπτει το τι ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα -και αυτό είναι συγκλονιστικό- που έγινε μια έρευνα στην ναυαρχίδα των θαλαμηγών του στο Βέρα, κατόπιν καταγγελίας για ύπαρξη στο Βέρα ράβδων χρυσού και ναρκωτικών.

Την έρευνα διατάχθησαν να κάνουν λόγω της σοβαρότητας της δυο κλιμάκια, ένα του λιμενικού με επικεφαλής τον Χριστοφορίδη και ένα του ΣΔΟΕ με επικεφαλής την προϊσταμένη κυρία Πόγκα.

Η επικεφαλής της έρευνας μετά από λίγες ημέρες βρέθηκαν ω του θαύματος στο κατάστημα του Στηβ Κακέτση και συνάντησαν τον κ. Μελισσανίδη και από εκεί τον κ. Πατέρα, όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, με επικεφαλής τον Νίκο Πατέρα και πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα με την εμπλοκή τους σε άλλες υποθέσεις, ο Χριστοφορίδης βρέθηκε από ένας προστατευμένος από το νόμο Κατσέλη, ως κάτοχος ενός πολυτελέστατου τζιπ το οποίο μισθώθηκε από πρόσωπο, που είναι αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου ο οποίος είναι στέλεχος στις επιχειρήσεις Μελισσανίδη και στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, ο Χριστοφορίδης συμμετείχε στη μυστική βάπτιση που έγινε για το εξώγαμο παιδί του Νίκου Πατέρα στην εκδήλωση που ακολούθησε στο εστιατόριο Νobu στον Αστέρα Βουλιαγμένης, παρουσία και άλλων σημαντικών ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει σε αυτήν την σκευωρία εις βάρος του Μαρινάκη, μεταξύ των οποίων ο Μελισσανίδης.

Να σας πω ότι στη βάπτιση του εξώγαμου παιδιού του Πατέρα, στην οποία ήταν παρών ο Χριστοφοριδης, νονός ήταν η κόρη ενός επίορκου αξιωματικού της ελληνικής αστυνομία - ο οποίος ήταν υφιστάμενος την εποχή που ο Γιάννης Ραχωβίτσας, νυν εκπρόσωπος της DEA, ήταν στη δίωξη ναρκωτικών Αθηνών - που λέγεται Σπύρος Παπαχρήστου και ο οποίος απετάχθη από την αστυνομία. Από τα στοιχεία τα οποία σήμερα προσκομίζει ο κ. Κουρτάκης αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Νίκος Πατέρας συγκεντρώνει καθημερινά στο γραφείο του μια ομάδα ανθρώπων , στην οποία είναι ο δημοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος -για τον οποίο υπάρχει ντοκουμέντο ότι πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε το γραφείο και μετά ανήρτησε στην ιστοσελίδα που ελέγχει, τη Ζούγκλα , μια κωμική δικαιολογία- , ο δημοσιογράφος Θωμαΐδης ο οποίος επί χρόνια τώρα έχει αναλάβει εκστρατεία εις βάρος Μαρινάκη και ο Χριστοφορίδης , αλλά δυστυχώς και η κύρια εισαγγελέας η οποία δυστυχώς απετέλεσε την αιχμή του δόρατος σε όλη αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία. Καταλαβαίνετε ότι όλη αυτή η ιστορία θα έρθει σήμερα μπροστά στην πραγματικά μεγαλύτερη αποκάλυψη που έχει γίνει στην ιστορία αυτή και κάνεις πλέον δεν δικαιούται να σιωπά» είπε ο κ. Κούγιας, σημειώνοντας πως «μεταξύ των στοιχείων αποκαλύπτεται και η κοινή συνύπαρξη των κ. Μελισσανίδη Πατέρα και Καμμένου, όπως αποκαλύπτει ο συγκεκριμένος μάρτυρας στο ηχητικό ντοκουμέντο .

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση