GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος

"Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος: Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του "βγήκαν&quo...


"Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος: Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του "βγήκαν", σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία" Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας όσα είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

"Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη" προσθέτει.

"Και βέβαια, ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν έδωσε καμία απάντηση για τα σημερινά δημοσιεύματα (Documento, rpntv.gr, αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη" καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία επεσήμανε:

"Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να μεθοδεύει τη διαγραφή των τραπεζικών χρεών της ΝΔ που ξεπερνούν το αστρονομικό ποσό των 200 εκ. ευρώ. Ο πρόεδρος της ΝΔ, αντί να κάνει μαθήματα για το τραπεζικό σύστημα, θα πρέπει άμεσα να απαντήσει αν αληθεύει το δημοσίευμα αλλά και πώς σκοπεύει να αποπληρώσει τα υπέρογκα δάνεια του κόμματός του. Διότι η αξιοπιστία κρίνεται στην πράξη.

Τέλος, ελπίζουμε να μην φιμώσει κάθε σχετική ερώτηση στη σημερινή του συνέντευξη γιατί η σιωπή δηλώνει βαθιά ενοχή".

1 σχόλιο

  1. Kyriakouli Εάν Εσύ Εκπροσωπής Τα Συμφέροντα ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΌΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ .... ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ!!!!

    Ο Κύριος... Χαμμένος σε σχέση μαζί Σου ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!

    Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΌΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑ (για ευνόητους λόγους) ΤΗΝ Σβάστηκα!!!

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ!

    Η ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

    Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Yes Man!!!

    STO DIAOLO ME THN DEXIA - ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ !!!!!

    Kyriakouli and Alex Δεν ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ el dorado!!!

    ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση