GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκτίμηση της Νότιας Κορέας για τον σεισμό - Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο

Ο Κυανός Οίκος —η προεδρία της Νότιας Κορέας— εκτίμησε πριν από λίγο ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να προχώρησε στην έκτη της πυρηνική δο...


Ο Κυανός Οίκος —η προεδρία της Νότιας Κορέας— εκτίμησε πριν από λίγο ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να προχώρησε στην έκτη της πυρηνική δοκιμή, μεταδίδει το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Γιονάπ.

Η προεδρία της Νότιας Κορέας συγκαλεί το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για να συζητήσει σχετικά με τον ισχυρό σεισμό που καταγράφηκε στη Βόρεια Κορέα λίγη ώρα νωρίτερα, κατά την ίδια πηγή.

Το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως κατέγραψε έναν σεισμό 5,6 βαθμών σε μικρό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων στη Βόρεια Κορέα.

Το Γιονάπ, επικαλούμενη τη μετεωρολογική υπηρεσία της Νότιας Κορέας, μεταδίδει ακόμη ότι ο σεισμός σημειώθηκε στην περιοχή Κίλτζου, όπου βρίσκεται ένα πεδίο δοκιμών πυρηνικών όπλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση