GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση στα γραφεία του στο Ρέθυμνο

"Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελεί μια απροκάλυπτα εγκληματική και φασι...


"Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού, αποτελεί μια απροκάλυπτα εγκληματική και φασιστικού τύπου ενέργεια, την οποία οφείλει να καταδικάσει όλος ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος" σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα και καμιά δικαιολογία για τέτοιου τύπου συμπεριφορές που προφανώς έχουν στόχο τον εκφοβισμό των ανθρώπων της Αριστεράς και τον γενικευμένο εκφασισμό της κοινωνίας. Δεν τρομοκρατούμαστε και δεν φοβόμαστε".

"Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Χρειάζεται διαρκές κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για να απομονωθεί ο φασισμός σε οποιαδήποτε μορφή του και να θωρακιστεί η Δημοκρατία" καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση