Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017

  Μετά την κατάθεση στεφάνου, η επίσημη υποδοχή του Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο - ΦΩΤΟ


  Όλα είναι έτοιμα στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίσημη υποδοχή του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του, Μπριζίτ, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

  Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αναμένεται στο Προεδρικό Μέγαρο στις 13:45, όπου θα τους υποδεχθούν στην Ηρώδου Αττικού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και η σύζυγός του, Βλασία.

  Η επίσημη τελετή υποδοχής περιλαμβάνει την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Γαλλίας και Ελλάδας, την επιθεώρηση του τιμητικού αγήματος και ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των δύο αντιπροσωπειών.

  Εν συνεχεία, οι δύο Πρόεδροι συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους θα διασχίσουν τον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβούν εντός του κτιρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί παρασημοφόρηση του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Σωτήρος. Κατόπιν θα γίνουν δηλώσεις των δύο Προέδρων στον Τύπο και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί κατ' ιδίαν συνάντηση.

  Περίπου στις 15:30 ο Γάλλος Πρόεδρος και η γαλλική αντιπροσωπεία θα μεταβούν από το Προεδρικό Μέγαρο για το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τους υποδεχθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Μετά την κατάθεση στεφάνου, η επίσημη υποδοχή του Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο - ΦΩΤΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr