GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ

Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρύξει για σήμερα από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και για την Παρασκευή...


Την αναστολή των στάσεων εργασίας που είχαν προκηρύξει για σήμερα από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και για την Παρασκευή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3 το απόγευμα, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του ΗΣΑΠ μετά τη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ .

Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

"Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος, αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση