GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ ο γιος του Τραγάκη με απόφαση του Μητσοτάκη!

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του...

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, όσον αφορά στις δηλώσεις του βουλευτή κ. Τραγάκη, ο οποίος είπε πως υποψήφιος, αντί για εκείνον, θα είναι ο γιος του, Παναγιώτης.
«Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.
Ο Γιάννης Τραγάκης είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά ότι θα αποσυρόταν ο ίδιος από την πολιτική και στη Β' Πειραιώς θα έθετε υποψηφιότητα ο γιος του.
"Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί», δήλωσε ο βουλευτής σε συνέντευξή του.Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά – που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές – θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά", είχε αναφέρει ειδικότερα ο κ.Τραγάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ανακοινωθεί επίσημα ότι κόβεται ο Παναγιώτης Τραγάκης από τα γαλάζια ψηφοδέλτια, ο κ.Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πατέρα του και τον ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση του.

2 σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ..Ο Μητσοτάκης κατά της οικογενειοκρατίας...ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαλάζια γίδια με (αν)ηθος..

    Καλέ τι άκουσαν τ’ αυτάκια μου; Ο Κούλης κατά της οικογενειοκρατίας; Αυτό δεν λέγεται χαρακίρι στα Γιαπωνέζικα; Εδώ το λέμε υποκρισία. Αχ τι καλά! Αυτογελοιοποιούνται πάλι στη Νέα Δημαγωγία. Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

    Όλα άρχισαν από τότε που ο Ιωάννης Τραγάκης, αυτός που είχε διορίσει όλο του σόι, αποχώρησε από την πολιτική!

    Μην μας το κάνεις αυτό, Γιάννη μου, χάνει η κωμωδία, το καταλαβαίνεις; Για να μη χαθεί το είδος από τη Βουλή, μας είπε χαρούμενος, ότι αφήνει τη θέση αμανάτι στο γιο του! Να πατέρας μάλαμα. Μαζί με τα σπίτια, τα αμάξια, τα οικόπεδα, τα μαγαζιά, τα κοπάδια με τα πρόβατα, τις ελιές, σου αφήνει κι ένα μισθό βουλευτή, να έχεις για χαρτζιλίκι. Διότι ο γαλάζιος ψηφοφόρος είναι πράγμα το οποίο μεταβιβάζεται και κληρονομείται. Πουλιέται κι αγοράζεται. Τον τελευταίο καιρό κυρίως πουλιέται και μάλιστα φθηνά.

    Το άκουσε όμως ο Κούλης κι έγινε έξω φρενών! «Ακούς εκεί! Να πει αφήνω τη θέση στο γιο»;.. Εσένα, ρε Κούλη, για να έχουμε καλό ρώτημα, δε σε βοήθησε καθόλου ο μπαμπάς σου; Που, αν δεν λεγόσουν Μητσοτάκης, όχι βουλευτής, ούτε τασάκι δεν θα ήσουν στη Βουλή.


    Αλλά παρεξηγήσανε κάποιοι. Νόμισαν ότι ο Κούλης τσαντίστηκε με τον Τραγάκη, επειδή έκανε ένα ακόμα ρουσφέτι στο παιδί του. Όχι αγάπη μου, δεν τον ξέρεις καλά τον νεοφιλελέ.


    Εδώ, ο Κούλης θέλει να ψηφίσει τα Μνημόνια αλλά δεν το κάνει, γιατί έτσι θα μας δέρνει μαζί με τον Τσίπρα, ενώ αυτός θέλει να έχει τη χαρά να μας βασανίζει μονάχος του.

    Ο Κούλης είναι μοναχοφάης, τα θέλει όλα δικά του. Ο πραγματικός λόγος είναι, πως ο μπαμπάς δεν πήρε πρώτα την άδεια του νονού, θεώρησε τους ψηφοφόρους δικούς του, ενώ τα γαλάζια γίδια είναι περιούσια της επιχείρησης ΝΔ κι ανήκουν (κατά τον Κούλη) στον εκάστοτε Πρόεδρο.

    «Ποιος σου είπε ρε, να οικειοποιηθείς την περιουσία μου»; Ούρλιαξε ο Κυριάκος, έβγαλε αφρούς! Κατά τα άλλα θεωρεί τους ψηφοφόρους δουλοπάροικους, όπως όλοι οι γαλάζιοι φεουδάρχες. Να τους χαίρεστε νεοδημοκράτες, κι όταν οι αρχηγοί σας, θα βγάζουν στο σφυρί εσάς τους ίδιους, τότε τα ξαναλέμε.

    Το διαβόητο «ήθος» της ΝΔ. Μαζί με τα ρουσφέτια, τα σκάνδαλα, τις ψευτιές, το δοσιλογισμό, την κολακεία κλπ, κι αυτό. Η υποτίμηση των δικών τους ψηφοφόρων. Ελάτε τώρα, γαλάζια ερίφια, δεν θέλω στενοχώριες, το έχουνε ξανακάνει. Πόσες φορές γελοιοποιήθηκες, νεοδημοκράτη, όταν σου έδιναν γραμμή να υποστηρίξεις μια εντελώς λάθος άποψη; Πόσες φορές δεν άλλαξε γνώμη η ηγεσία σου, δεν έκανε τούμπα, αφήνοντας σε στα κρύα του λουτρού να σε δουλεύουν μέχρι και οι Πασόκοι;

    Πόσες και πόσες φορές δεν σου είπαν ψέματα; Ένα όνομα θα σου πω: ΣΑΜΑΡΑΣ! Από προδότης - αρχηγός! Όχι κι άσχημα. Αλλά σαν κάλο γίδι βόσκα το κουτόχορτο.

    Υπέροχα! Μου το έφτιαξε πάλι το κέφι, το σκασμένο. Μπράβο Κούλη μου, ακόμα λίγα τέτοια και την πρόκοψες τη ΝΔ. Κι εγώ περίμενα να τη διαλύσει ο Άδωνης! Δε βαριέσαι, όποιος προλάβει.

    Όπως φαντάζεσθε στο ιντερνέτ σπάνε μεγάλη πλάκα.

    «Για όσους ξέχασαν #Τραγάκης : Δεν διόρισα εγώ τη νύφη και το γαμπρό μου, «έτυχε» να παντρευτούν τον γιό και την κόρη μου!»

    «Και πόσο προβληματική η νέα δημοκρατία που κράζει Τραγακη ενώ ο Κούλης κληρονόμησε το κόμμα από τον μπαμπά»

    «Ο Κυριάκος δεν ήθελε στο σοι του τον γιο του Τραγάκη».

    Και άλλα πολλά. Τώρα λένε στη ΝΔ να βγάλουν βυζάκια και μπουτάκια έξω, μπας και πάρουν καμία ψήφο. Από προσόντα; - Ολοφάνερα! Κι από πρόγραμμα; - Κορμάρα! Ακόμα ένα δείγμα ήθους δεξιών υποψηφίων. Ρε σεις, άλλο πεινασμένοι κι άλλο λιγούρια.

    mitsos175

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση