GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ - Σουλτς: Τα προφίλ των μονομάχων των γερμανικών εκλογών - ΒΙΝΤΕΟ

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, και ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς, είναι οι δύο σημαντικότεροι μονομάχοι της...


Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, και ο επικεφαλής των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς, είναι οι δύο σημαντικότεροι μονομάχοι της εκλογικής αναμέτρησης της 24ης Σεπτεμβρίου στη Γερμανία. Η σιδηρά κυρία της Ευρωζώνης και ο τέως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο των γερμανικών και ευρωπαϊκών ΜΜΕ, καθώς το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών έχει βαρύνουσα σημασία όχι μόνο για την πορεία της Γερμανίας, αλλά και της Ευρώπης.

Άνγκελα Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων και ως εκ τούτου, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και γι αυτούς τους δύο ανθρώπους, όμως, υπάρχουν πλευρές της ζωής και της προσωπικότητάς τους που είναι αθέατες για το ευρύ κοινό.

Πέρα από την πολύχρονη και δύσκολη μάχη για να φτάσουν την πολιτική τους καριέρα τόσο ψηλά, δεν έχουν και πολλά να τους ενώνουν. Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω αποσπάσματα από την ΕΡΤ, η πάντοτε σοβαρή και μετρημένη Μέρκελ γαλουχήθηκε με τις χριστιανικές αξίες σε ένα αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, ενώ η οικογένεια του Μάρτιν Σουλτς αντιμετώπιζε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και ο ίδιος κλήθηκε να ξεπεράσει τα προβλήματα με τον αλκοολισμό, την κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές τάσεις.

Δείτε το προφίλ της Άνγκελα Μέρκελ:

Δείτε το προφίλ του Μάρτιν Σουλτς:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση