GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σπίτι του Νεϊμάρ στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Της Μαρίας Δεναξά Τη σουίτα του ξενοδοχείου ετοιμάζεται να εγκαταλείψει ο Νεϊμάρ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρήκε το σπίτι που θα το...


Της Μαρίας Δεναξά
Τη σουίτα του ξενοδοχείου ετοιμάζεται να εγκαταλείψει ο Νεϊμάρ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρήκε το σπίτι που θα τον στεγάσει στο Παρίσι, όσο καιρό θα ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Η νέα κατοικία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην πόλη Bougival, στην περιοχή Yvelines, που αποτελεί ένα από τα πιο σικ προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας. Το σπίτι που δεσπόζει σε έναν μικρό λόφο είναι μοντέρνας αρχιτεκτονικής.
Αποτελείται από πέντε επίπεδα και τηρεί τα κριτήρια που είχε θέσει ο 25χρονος άσος του ποδοσφαίρου. Είναι ηλιόλουστο με μεγάλα ανοίγματα, διαθέτει μια μεγάλη πισίνα στο υπόγειο και έναν κήπο με γκαζόν 5000 τετραγωνικών μέτρων. Η πόλη Bougival έχει 9000 κατοίκους και στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τον Παολέτα και τον Ροναλντίνιο. Το νέο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, θα νοικιάσει αυτό το σπίτι, πέντε ορόφων στην ήρεμη συνοικία της περιοχής Yvelines KAT.
"Είμαι χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος. Είναι πραγματικά ευχαρίστηση που ο Νεϊμάρ έρχεται να εγκατασταθεί στο Bougival. Πάνω απ όλα είναι για τα παιδιά μου. Είναι πολύ ευχαριστημένα, είναι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν. Εγώ θα περιμένω μήπως κάνει εγκαίνια και έρθουν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές" δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Από την πλευρά του ο Λουκ Βατέλ, Δήμαρχος της πόλης, σημείωσε ότι "η Βοugival, είναι μια ήσυχη πόλη, διακριτική που αρέσει πολύ για το περιβάλλον και τον πολιτισμό της".
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση